Meniu


Silikoniniai akiniai Maišelis Silikono organizatorius Akiniai Laikymo krepšys Duomenų kabelio maišelis Madingi daugiafunkciniai silikoniniai duomenys

€5.92 €12.34

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t292959
Žymos

Laikykite įkrovimo laidus ir adapterius tvarkingus ir apsaugotus silikoniniu įkrovimo kabelio maišeliu.Šis patvarus ir lankstus maišelis pagamintas iš aukštos kokybės silikono, kuris laikui bėgant nedeformuosis ir neišbluks. Taip pat galite jį naudoti kaip mini piniginę ar monetų piniginę, kai išeinate. Maišelis yra kelių spalvų, kad atitiktų jūsų stilių ir pageidavimus.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Silikono įkrovimo kabelio maišelis

Produkto medžiaga: Silikoninė medžiaga

Uždarymo metodas: galvanizuotas geležies elastingas lakštas

Spalvos: žalia, violetinė, rožinė, pilka

Funkcija: laikykite belaides ausines, ausinių kabelius, duomenų kabelius, adapterius, akinius ir kosmetiką, pieštukus, USB atmintines, raktus, monetas ir kt

. Pakuočių sąrašas:

Silikoninis įkrovimo kabelio maišelis * 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Sutvarkykite savo esminius dalykus: Šis silikoninio kabelio maišelis yra patogus sprendimas ausinėms, adapteriams, duomenų kabeliams ar net akiniams laikyti. Tai padeda išlaikyti jūsų daiktus tvarkingus ir lengvai pasiekiamus.

2. Patogi medžiaga: Šis silikoninio kabelio organizatoriaus maišelis pagamintas iš aukštos kokybės silikoninės medžiagos, kuri laikui bėgant nedeformuosis ir neišbluks. Jį taip pat lengva valyti ir prižiūrėti drėgnu skudurėliu. Minkšta maišelio tekstūra nesubraižys jūsų akinių ar elektroninių gaminių paviršių, todėl idealiai tinka kabeliams ir priedams laikyti ir apsaugoti.

3.Glasses Protection : Šis silikoninis kabelio maišelis skirtas saugiai laikyti akinius ir neleisti jiems drebėti ar kristi.Jame yra pakankamai vietos jūsų akiniams ir įkrovimo laidams, be to, jis gali pritvirtinti akinius jų nepažeisdamas. Silikoninė medžiaga yra minkšta ir patvari, ji gali apsaugoti jūsų akinius nuo susidėvėjimo ar pažeidimų.

4. Lengvas ir nešiojamas: Šis silikoninis kabelio maišelis turi mažą ir lengvą išvaizdą, todėl jį lengva nešiotis. Taip pat galite jį naudoti kaip akinių maišelį ir išimti atskirai. Jį galima sudėti į kuprinę ar bagažinę neužimant daug vietos ir pasiekti bet kuriuo metu.

5.Daugiau stilių jums: Šis kabelių maišelis yra stilingas ir praktiškas būdas laikyti ir tvarkyti laidus. Jis pagamintas iš silikono, kuris suteikia jam sklandžią ir rafinuotą išvaizdą. Jis turi įvairių spalvų, tokių kaip rožinė ir pilka, kurias galite derinti, kad parodytumėte savo pasitikėjimą savimi. Šis kabelių maišelis tinka bet kokiai progai, nes leidžia nešiotis ir apsaugoti laidus madingai ir prašmatniai.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos