Meniu


Automobilių šiukšlių dėžė Automobilio šiukšlių dėžė su dangčiui nepralaidžiais staliniais kompiuteriais Šiukšliadėžė Nešiojama šiukšlių dėžė Šiukšlių organizatorius namų virtuvei

€14.69 €29.39

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t263674
Žymos

Laikykite savo automobilį tvarkingą su mūsų automobilio šiukšliadėže.Su sagties mygtuko dizainu, jį lengva įdiegti ir patogu pakeisti šiukšlių maišą. Mūsų šiukšliadėžė yra suspausta ir atspari kritimui, o dizainas padeda išlaikyti orą automobilyje gaivų. Laikykite savo automobilį švarų, kol esate kelyje.

Specifikacijos:

Medžiaga: pp

Matmenys: (apytiksliai)13.8 * 13.8 * 16.9cm / 5.43 * 5.43 * 6.65 colių

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingo rankinio matavimo prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Pakuočių sąrašas:

1* Mini automobilių šiukšliadėžė

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Padarykite automobilį tvarkingą: iš pagrindų pakeiskite savo automobilio švarą naudodami efektyvų šios "Mini Car" šiukšliadėžės šiukšlių saugojimą.Lengva išlaikyti savo automobilį tvarkingą, užtikrinant neprilygstamą vairavimo patirtį, kuri yra tokia pat maloni ir neblaško dėmesio.

2.Sagties mygtuko patogumas: lengvai atidarykite arba uždarykite mūsų "Mini Car Trash" šiukšliadėžės dangtį dėl patogaus sagties mygtuko dizaino. Higieniškas ir nesandarus, tai puikus automobilio aksesuaras!

3. Šiukšliadėžės sandarinimas: mūsų mini automobilių šiukšliadėžė išlaiko šviežią ir bekvapę patirtį dėl sandarinimo dizaino, kuris izoliuoja šiukšlių kvapą ir neleidžia jam plisti. Mėgaukitės kiekvienu važiavimu gaivioje ir malonioje atmosferoje.

4. Paprasta naudoti: mūsų mini automobilių šiukšliadėžės išorinį cilindrą galima be vargo išardyti, kad būtų galima be rūpesčių pakeisti šiukšlių maišus, užtikrinant tvarkingą ir tvarkingą automobilį.

5. Gerai pagamintas: Pagamintas iš PP medžiagos, šis mini automobilio šiukšliadėžė gali būti atsparus pažeidimams dėl suspaudimo ir kritimo. Jis lengvai nedeformuosis ir nesulūžs, užtikrindamas ilgalaikį naudojimą, kuriuo galėsite pasikliauti daugelį metų.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Style Pressing Type
Material Plastic
Shape Round
Type Storage Bucket

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos