Meniu


Piniginės laikiklis automobiliui Stiprūs laikantys galvos atramos kabliukai Automobiliniai krepšių kabliukai atsparūs dilimui ir universalūs vandens butelių bakalėjos prekėms

€3.90 €7.49

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t262259
Žymos

Mūsų piniginės laikiklis automobiliui pagamintas iš aukštos kokybės dirbtinės odos medžiagos, užtikrinančios ilgaamžiškumą ir ilgaamžiškumą. Tai lengva įdiegti ir tinka visiems universalaus dydžio automobilių modeliams. Jis pasižymi lygiu paviršiumi ir netgi gali laikyti skėtį.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car headrest hook

Medžiaga: oda + metalas

Svoris: (apytiksliai)50g

Dydis: (apytiksliai)16 * 2.5cm / 6.3 * 0.98 inche

Pakuočių sąrašas:

Automobilio galvos atramos kablys*1

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Nelengva deformuotis: Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, šie automobilio galvos atramos kabliai yra pagaminti taip, kad tarnautų ilgai.Kabliukai pagaminti iš atsparios dilimui ir patvarios medžiagos, todėl jie lengvai nedeformuosis ir nesulūš. Be to, jie padengti minkšta ir patogia dirbtinės odos medžiaga.

2. Lengva įdiegti: Nereikia jokių įrankių, tiesiog pritvirtinkite kabliukus ant galvos atramų stulpų ir jie yra tvirtai pritvirtinti. Nepaslys ir nesvyruos, net ir duobėtuose keliuose.

3. Lygus paviršius: Pagaminti iš aukštos kokybės metalo, šie automobilio galvos atramos kabliukai turi stiprią laikomąją galią ir sklandžią išvaizdą, kuri nesubraižys jūsų automobilio sėdynių. Jie yra preciziškai apdirbti, kad būtų užtikrintas tobulas prigludimas ir be rūdžių, kad tarnautų ilgą laiką.

4. Platus naudojimas: Mūsų automobilio galvos atramos kabliukai puikiai tinka jūsų daiktams tvarkyti būnant lauke. Šie kabliukai, kuriuose yra drabužių, rankinių, bakalėjos prekių, vandens butelių, skėčių ir kt., Turi platų universalų pritaikymo spektrą.

5.Pakabinkite tai, ko norite: pritaikykite savo automobilio organizaciją naudodami mūsų pritaikomą galvos atramos kabliuką. Naudokite jį bet kurioje padėtyje ar kryptimi pagal savo poreikius ir pageidavimus. Jis suderinamas tiek su priekinėmis, tiek su galinėmis sėdynėmis ir gali laikyti jūsų pasirinktus daiktus, todėl yra universalus automobilio priedas.

Techniniai Duomenys

Type Seat Back Bag
Material Type ABS
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos