Meniu


Juodas poliesterio vilkimo lynas Priekaba Gervės dirželis Valtys Automobilių transporto priemonių atsarginės dalys Sunkus darbas su saugos kabliu

€9.67 €19.72

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t261322
Žymos

Juodas poliesterio vilkimo lynas Priekaba Gervės dirželis Valtys Automobilių transporto priemonės Atsarginės dalys Sunkus darbas su saugos kabliu

Aprašymas:

NAŠUMAS: Pakaitinis gervės dirželis ir saugos kablys.Darbinė apkrova esant 3300 svarų, lūžtantis tvirtumas esant 10 000 svarų.

UNIVERSALUS: Tinka daugumai automobilių, visureigių, pikapų ir kitų modelių. Tačiau jis netaikomas sunkiasvorėms krovininėms transporto priemonėms. Prašome neviršyti.

SUNKUS DARBAS: Numeskite kaltinius ir termiškai apdorotus kieto metalo kabliukus su apsauginėmis sagtimis, kad būtų galima ypač saugiai vilkti ir lengvai užkabinti.

PATVARUMAS: Didelio stiprumo poliesterio medžiaga, klasikinis austas raštas užtikrina didesnį patvarumą ir apsaugo dirželio kraštus nuo dilimo ir nusidėvėjimo, kad būtų užtikrintas ilgaamžiškumas.

NEŠIOJAMAS: Kiekvieną kartą, kai keliaujate automobiliu, į bagažinę galite įdėti virvę, kad užtikrintumėte saugumą. Kompaktiškas dydis gali tvarkingai laikyti virvę ir yra patogus nešiotis.

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesteris

Spalva: Juoda

Dydis (plotis x gylis): apie 50 mm x 6m / 1.97x236.22inch

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Item Type Fastener & Clip

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos