Meniu


Padangų ratlankių apsauga Universalus ratlankio apsaugos tvirtinimas Apsauginis dangtelis Apdaila Ratlankių taupytojai Padangų keitimo įrankis lengviesiems visureigiams ir sunkvežimiams

€2.89 €5.78

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t258169
Žymos

Ženklelių taškai:

1. Patvari ir efektyvi apsauga: Mūsų ratlankių apsaugos yra pagamintos iš smūgiams atsparių ir dilimui atsparių medžiagų, kurios prailgina jūsų padangų ir ratlankių tarnavimo laiką. Jie taip pat sumažina trintį montuojant ar nuimant padangas, todėl procesas tampa lengvesnis ir greitesnis.

2. Lankstus ir patvarus: Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, mūsų ratlankio apsauga sukurta taip, kad atlaikytų didelį slėgį ir užtikrintų ilgalaikę apsaugą. Aukštos kokybės PP medžiaga apsaugo nuo deformacijos ir pažeidimų, todėl jūsų ratlankiai lieka be įbrėžimų ir įlenkimų.

3. Platus naudojimo spektras: Apsaugokite padangas nuo įbrėžimų ir deformacijų naudodami ratlankio apsaugą.Platus jo naudojimo spektras tinka motociklams, plento dviračiams ir įvairių tipų automobilių padangoms, padedantis išlaikyti padangų vientisumą ir stabilumą.

4. Tvirtinimas be rūpesčių: įsitikinkite, kad jūsų ratlankiai yra apsaugoti be jokio vargo. Mūsų ratlankio apsauga lengvai prisegama prie ratlankio krašto, kad būtų išvengta slydimo ar praradimo. Su jungiamaisiais laidais, kad būtų lengva sumontuoti ir nuimti, galite mėgautis be rūpesčių sprendimu, kad apsaugotumėte ratlankius.

5. Pagerinkite ratų grožį: Mūsų ratlankio apsauga turi sklandžią išvaizdą ir išskirtinį apdirbimą, kuris gali padidinti padangų grožį ir pripažinimą. Jis yra gerai pagamintas, be įtrūkimų ir ryškių spalvų, dėl kurių jūsų transporto priemonė tampa madingesnė.

6. Apsaugokite ratlankius naudodami mūsų aukštos kokybės smūgiams atsparią ratlankio apsaugą.Lengvai sulenkiamas ir ištempiamas, kad tiktų bet kokio dydžio ratlankiui, jis padeda išlaikyti padangų vientisumą ir stabilumą. Lengvai pritvirtinamas prie ratlankio, jis užtikrina sklandžią išvaizdą be jokių montavimo rūpesčių.

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Padangų ratlankių apsauginis dangtelis

2. Medžiaga: PP

3. Spalva: geltona, mėlyna

4. Produkto dydis: (apytiksliai) 20cm / 7.87 colių

5. Taikoma: privačių automobilių padangoms, motociklų padangoms

Pakuočių sąrašas:

1* Ratlankio apsauga

Nata:

1. Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Techniniai Duomenys

Item Type Tire Repair Tools
Special Features Rim Protectors Rim Trim
Origin Mainland China
Item Weight 50g
Material Type PP

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos