Meniu


Automobilio įkrovimo kabelis Laikymo krepšys vandeniui atsparus EV įkroviklio laidas krepšys kabelio įkrovimo įranga Konteinerio kištukai Lizdai Kabelių laikiklis

€8.98 €17.96

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t257272
Žymos

Ženkleliai:

1. Patogus ir nešiojamas: mūsų ergonomiško dizaino krepšys su rankena yra čia, kad padėtų. Patogus kelionėms ir sandėliavimui, jis tinka daugumai standartinių kabelių ir apsaugo juos nuo dulkių, purvo ir vandens.

2. Užtikrintas saugumas: Mūsų EV įkroviklio laido krepšys užtikrina jūsų vidinių daiktų saugumą su nanotechnologijų vandeniui atsparia danga ir antipireno funkcija. Jis yra neslystantis, patvarus ir lengvai valdomas, todėl jį galima be vargo laikyti ir transportuoti.

3. Erdvi saugykla: lengvai sutvarkykite savo EV automobilio įkrovimo laidus ir akumuliatoriaus trumpiklio laidus naudodami mūsų EV kabelio laikymo krepšį. Turėdamas daug vietos, šiame krepšyje galima laikyti iki 8 m ilgio įkrovimo laidus, todėl jis idealiai tinka lengvai organizuoti ir laikyti.

4. Lengva nešiotis: Laikykite savo EV įkrovimo laidą saugų ir tvarkingą naudodami šį patogiai suprojektuotą laido krepšį.Kompaktiškas, novatoriškas dizainas, jis užtikrina efektyvų saugojimą ir suteikia patogumo jūsų kelionėms.

5. Plačiai taikoma: laidus ir laidus laikykite tvarkingai šiame EV įkroviklio laido maišelyje. Nesvarbu, ar jums reikia laikyti trumpiklio laidus, prailginimo laidus, EV įkrovimo laidus ar kitus buitinius laidus, šis krepšys yra praktiškas.

6. Sutvarkykite savo EV įkrovimo laidus naudodami mūsų antipireno EV įkrovimo kabelio saugyklą. Patogus kelionėms ir sandėliavimui, mūsų kompaktiškas dizainas gali laikyti mažesnius nei 8 m įkrovimo laidus. Laikykite savo laidus saugius ir nesusipainiojusius.

Specifikacijos:

1.Produkto pavadinimas: Įkrovimo laido laikymo krepšys

2. Produkto spalva: juoda

3.Tikslas: įkrovimo laidų ir kitų automobilio priedų

laikymas 4. Produkto dydis: apie 36 * 10 cm / 14.17 * 3.94 colių

5.P rodukto medžiaga: vandeniui atsparus oksfordo audinys (tarpsluoksnyje nėra perlų medvilnės)

Pakavimo sąrašas:

1vnt* Daiktadėžė

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Brand Name vvcesidot

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos