Meniu


Automatinis šiukšlių maišas automobiliui "Capybara" šiukšlių maišas Atlošo sėdynės laikymo maišelis Automobilio atlošo sėdynės organizatorius Automobilio šiukšlių dėžė Saugojimas

€11.28 €16.12

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t256764
Žymos

Ieškote praktinių įrankių, kad jūsų vairavimas būtų patogesnis ir patogesnis? Išbandykite mūsų automobilių šiukšlių dėžių maišus! Dėl mielo ir mielo dizaino jie yra maži ir nešiojami, tačiau neleiskite, kad jų dydis jus apgautų. Šie maišai yra sandarūs ir neleis ištekėti skysčiui, todėl jie puikiai tinka šiukšlėms laikyti kelyje.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Car Seat Trash Bag

Medžiaga: pliušinis

Tipas: daiktadėžė

Montavimo padėtis: kėdės atlošas

Montavimo būdas: pakaba

Taikomi modeliai: Bendrosios nuostatos

Pakuočių sąrašas:

Automobilinės kėdutės šiukšlių maišas x 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Praktinis papildymas: Šiukšlių maišai automobiliams yra praktiškas jūsų transporto priemonės priedas, supaprastinantis užduotį išlaikyti ją švarią. Šie krepšiai siūlo be rūpesčių laikyti šiukšles ir netvarką, užtikrinant, kad jūsų automobilis dažnai būtų reprezentatyvus. Dėl patogios jų laikymo juos būtina turėti visiems, norintiems išlaikyti tvarkingą ir tvarkingą automobilio saloną.

2.Universalus automobilių organizatorius: atsisveikinkite su netvarkingais automobiliais. Mūsų daugkartinio naudojimo automatinis šiukšlių maišas automobiliui ne tik saugo jūsų šiukšles, bet ir yra patogus skėčių, vandens taurių ir kitų būtinų daiktų laikymo sprendimas. Padarykite savo vairavimo patirtį patogesnę ir patogesnę.

3. Papildomas patogumas: Šiuos automobilių šiukšlių dėžių maišus patogiau naudoti nei įprastus šiukšlių maišus, nes jie turi pritvirtintą kibirą, kuris telpa į jūsų automobilio laikymo krepšį.Galite juos naudoti tiek sausoms, tiek šlapioms atliekoms, nes jie turi stipresnę laikomąją galią ir sandarią konstrukciją.

4. Žavingas dizainas: Šis transporto priemonės šiukšlių maišas pagamintas iš aukštos kokybės pliušinės medžiagos, kuri yra minkšta ir lengvai valoma. Jis turi animacinio filmo stilių, kuris jūsų automobiliui suteikia mielumo.

5. Lengvas ir nešiojamas: laikykite savo automobilį švarų lauke naudodami šiuos lengvai supakuotus automobilio šiukšlių maišus. Neleiskite, kad ribota erdvė taptų problema: šie maži ir nešiojami krepšiai puikiai tinka bet kokiai kelionei. Dėl patogaus dizaino galite lengvai pritvirtinti juos prie automobilio sėdynės arba nešiotis su savimi.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Style Pressing Type
Material Plastic
Shape Round
Type Storage Bucket

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos