Meniu


10PCS Universal M18x1.5 O2 deguonies jutiklio bandymo vamzdžio prailginimo tarpiklio ilgintuvo izoliatoriaus adapterio patikros lemputė

€28.27

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t255189
Žymos

10PCS Universal M18x1.5 O2 jutiklio bandymo vamzdžio prailginimo tarpiklio ilgintuvo kampuotas adapteris

Specifikacijos: Medžiaga: plieninis nikelis Spalva: sidabras Svoris: 29g / 1vnt Pakavimas: opp maišas Dydis: šešiakampis 22 mm, 32 mm ilgio. Skersmens sriegis M18 * 1.5 Funkcija: patikrinkite variklio lemputę, kad pašalintumėte M18 x 1.5 jutiklio pažeidžiamumą Taikoma: visų rūšių GM modeliai Visi siūlai gali būti pakartotinai naudojami kelis kartus. Su specialiais įrankiais, puikiu sriegio

tikslumu ir pakartojamumu Pastabos:

1. Dėl rankinio matavimo, skirtingų matavimo metodų ir įrankių gali būti nedideli dydžio nuokrypiai.

2. Paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios daikto spalvos dėl skirtingos fotografavimo šviesos, kampo ir monitoriaus.

3.Paveikslėlis yra tik informacinio pobūdžio, pirmenybė teikiama faktiniam produktui. Produktų nuotraukos:

1 Mes priimame "Alipay", "West Union", TT.Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesorių ESCROW.

2 Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo.

3 Jei negalite atsiskaityti iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Prieš siunčiant visos prekės bus dar kartą patikrintos ir gerai supakuotos. Prekės bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas po to, kai klientai sumokės užsakymą. Kadangi kasdien turime tūkstančius užsakymų, todėl turime organizuoti siuntimą vienu užsakymu. Mes atsiųsime jums produktus kuo greičiau.

2. Siunčiame tik patvirtinto užsakymo adresu. Jūsų užsakymo adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresu.

3.It siuntinio pristatymas į paskirties vietą paprastai trunka apie 30–60 darbo dienų (atokiose vietovėse tai gali užtrukti šiek tiek ilgai). Jei jums skubiai reikia užsakymo, galite pasirinkti "DHL Express", kad sutrumpintumėte pristatymo laiką.

4.Jei negausite užsakymo per 60 darbo dienų, nedvejodami susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes padarysime viską, kad padėtume jums išspręsti problemą.

1. Jei nesate patenkinti preke, kai ją gaunate, grąžinkite ją per 10 dienų, kad pakeistumėte ar grąžintumėte pinigus. Prieš grąžindami susisiekite su mumis.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, o jūs turite mums pateikti siuntimo sekimo numerį ir konkrečią grąžinimo priežastį.

3. Mes grąžinsime jums visus pinigus, kai gausite prekę originalios būklės ir pakuotę su visais komponentais ir priedais.

Jei prekė yra sugadinta transportavimo metu arba negali būti naudojama įprastai, susisiekite su mumis su tikromis daiktų nuotraukomis ir mes grąžinsime jums pinigus.

Jei esate patenkinti mūsų produktu, maloniai palikite mums visas žvaigždes ir gerus atsiliepimus.Jūsų atsiliepimai paskatins mus daryti tai geriau toliau.Ačiū!

Techniniai Duomenys

OEM NO. M18X1.5
Linear Good
Sensor Type Magnetic Induction
Sensitivity Good
Brand Name Carwithmall
Quality 100% tested
Repeatability Good
Application universal
Type Non Heating Type
Resolution Good
Origin Mainland China
Material steel plating nickel
Hysteresis M18X1.5
Measuring Range M18X1.5
Inside diameter thread M18x1.5

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos