Meniu


Automobilio audinių dėžutės laikiklis Kūrybinė automobilio skydelio nuo saulės audinių dėžutė Minkšti pliušiniai gyvūnai Servetėlių audinys Mielas gyvūnų popieriaus laikiklis Nešiojamasis popierius

€4.98 €9.95

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t244329
Žymos

Aprašymas:

Creative Tissue Box pagaminta iš minkštų flanelinių medžiagų. Audinių dėžutė pasižymi patogiu rankos pojūčiu, atsparia suspaudimui ir patvari ilgalaikiam naudojimui.

Elastinis laido dizainas, automobilio servetėlių laikiklis gali būti montuojamas į automobilio porankių dėžutę arba sėdynės atlošą arba automobilio skydelį nuo saulės, lengvai pašalinamas audinys iš skylės, gali būti naudojamas kelis kartus.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Sun Visor Tissue Holder

Medžiaga: flanelė

Dydis: apie 23 * 17 cm / 9,06 * 6,69 colio

Pakuočių sąrašas:

1 x Pliušinė popieriaus dėžutė

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Patvari ir minkšta】Kūrybinė audinių dėžutė pagaminta iš minkštų flanelinių medžiagų.Audinių dėžutė pasižymi patogiu rankos pojūčiu, atsparia suspaudimui ir patvari ilgalaikiam naudojimui.

2.【Lengva naudoti】Bungee laido dizainas, gali būti pakabintas už automobilio galvos atramos, porankių dėžutės, skydelio nuo saulės ar bet kur kitur, kur tik norite, padėtis nėra ribota, o popierių lengva paimti.

3.【Saugus ir patogus】Ant automobilio uždėkite saulės skydelio audinių dėžutę, kuri yra stilinga ir graži, sutaupanti daug vietos automobilyje, patogi pasiimti popierių, saugus vairavimas, nesiblaškymas

4.【Mielas gyvūnų dizainas】Automobilio audinių dėžutė sukurta su animaciniu gyvūnu, o dėžutė yra labai miela ir smagi. Net ir be audinio popieriaus, jis gali būti naudojamas kaip graži dekoracija.

5.【Taikymo sritis】Kūrybinis audinių dozatorius tinka restoranų, biurų, namų ūkio, automobilių, viešbučių kambarių audinių saugojimo konsolidavimui, kad jūsų erdvė būtų tvarkingesnė.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Item Weight 1.00kg
Item Length 0.00inch
Item Width 0.00inch
Item Height 0.00inch

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos