Meniu


2X 304 nerūdijančio plieno kirmino spaustuko žarnos spaustukas su tvirtinimo detalėmis Reguliuojamas "pasidaryk pats" vamzdžio žarnos spaustukas Ortakių spaustukas 7.9Feet

€17.99 €26.07

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t24143
Žymos

2X 304 nerūdijančio plieno sliekų spaustuko žarnos spaustukas su tvirtinimo detalėmis Reguliuojamas "pasidaryk pats" vamzdžio žarnos spaustukas Ortakių spaustukas 7.9Feet

1. Žarnos spaustukai ir tvirtinimo detalės yra pagaminti iš kokybiško nerūdijančio plieno, atsparūs rūdims, vandeniui, korozijai, tvirti, patvarūs ir ilgalaikiai, kuriuos galima naudoti lauko ir pakrančių zonose.

2. Priima atvirą vidinio ir išorinio žiedo struktūrą, o varžtas yra pritvirtintas, kirmino pavaros vamzdžio spaustukas yra atsparus sukimui, atsparus slėgiui, sandariai užrakintas ir su dideliu reguliavimo diapazonu, užtikrina sandarinimo efektyvumą ir padeda išspręsti skystų dujų nuotėkio problemą.

3. Galite lengvai apipjaustyti žarnos spaustuko dirželį norimu ilgiu, tada įkiškite tvirtinimo elementą, kad padarytumėte norimą dydį, daugiau nešvaistytumėte jokių medžiagų.

4. Jums tiesiog reikia atlaisvinti arba priveržti žarnos spaustuko varžtą atsuktuvu, kad sureguliuotumėte dydį, sandariai pritvirtintumėte žarną prie armatūros ir ją būtų galima uždėti žarnoms, vamzdžiams, kabeliui, vamzdžiams ir kt.

Stilius: B 7.9 pėdos su 12 tvirtinimo detalių

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: Ilgis apie: 5m / 2.5m / 3.5m

Pakuote sudaro:

2 * 7.9Feet žarnos spaustukas

12 * tvirtinimo elementas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos