Meniu


AXV417WHP Pool Cleaner Pod Swing rinkinio rinkinys, suderinamas su baseino valikliu AXV604WHP AXV434WHP AXV414P priedais

€16.48 €26.58

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t239449
Žymos

AXV417WHP Pool Cleaner Pod Swing Set Kit, suderinamas su baseino valikliu, AXV604WHP AXV434WHP AXV414P priedai Pool Cleaner Pod Swing Kit yra priedas, sukurtas ir pagamintas siekiant pagerinti automatinių baseino valiklių efektyvumą.leidžiantis valytojui laisviau judėti ir geriau išvalyti nešvarumus, šiukšles ir dumblius ant baseino grindų ir sienų.

Kelių prekės ženklų suderinamumas: "Swing Kit" palaiko ir sustabdo valiklį, derindamas pasukamą sukimo dangtelį su skirtingo dydžio sukimo varžtais ir poveržlėmis. Naudojant šį prietaisą, valiklio judėjimo kryptis gali būti lankstesnė ir universalesnė, todėl geriau valomas baseinas.

Lengva įdiegti: Pagrindinė "AXV417WHP Pool Cleaner Pod Swing Kit" funkcija yra pagerinti automatinių baseino valiklių valymo efektyvumą baseine, sumažinant jūsų laiką ir pastangas, praleistas palaikant švarų baseiną, Galimybė pakeisti susidėvėjusias dalis yra neišvengiama, o šis pod rinkinys yra būtinas, kai pelkės nusidėvi. Lengva pakeisti senus įrenginius ir nedelsiant grąžinti baseino valiklį į našumą.

Didelio stiprumo plastikinė medžiaga: AXV417WHP baseino valiklio pod sūpynės rinkinys, AXV604WHP priekinių ir galinių rėmelių rinkinys su 2 sparnų rinkiniu, AXV414P baseino valiklio dalis pagaminta iš pažangios didelio stiprumo medžiagos, pasižyminčios puikiu patvarumu ir stiprumu, Gaminyje naudojamos medžiagos turi stabilų veikimą, užtikrindamos nuoseklų veikimą ir patikimumą, efektyviai pagerindamos baseino valiklio valymo efektyvumą.

Medžiaga: metalas + plastikas

spalva: balta

Pakuote sudaro:

1 x Baseino valiklio Pod Swing rinkinys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos