Meniu


Naminis šuo Pliušinis triukšmas Kramtomasis žaislas Meduoliai Vyras Katė Šuo Kalėdų serija Animacinis šuo Žaislas Pliušinis kramtomasis žaislas

€2.25 €3.22

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t21935
Žymos

Palepinkite savo pūkuotą draugą šiuo tobulo dydžio meduolių žmogaus pliušinio šuns žaislu.Idealiai tinka interaktyviam žaidimui su mėgstamu kačių draugu, jis padeda atgaivinti kvapą ir pritraukia kačių dėmesį. Parodykite savo augintiniams meilę ir nusipirkite šį žavingą žaislą šiandien!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Gingerbread Man Catnip Plush Toy

Medžiaga: katžolė, pliušinė, PP medvilnė

Taikoma: visos kačių veislės

Produkto dydis: 7 * 9.5 cm / 2.75 * 3.74 in

Pakuočių sąrašas:

Meduolių žmogaus katės žaislas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Padidinkite aktyvumą: skatinkite aktyvumą ir linksminkite savo katę naudodami šį meduolių kramtymo žaislą. Puikiai tinka žaisti viduje ar lauke, tai idealus dydis jūsų augintiniui medžioti, mušti ir nešiotis, užtikrinant valandų valandas žaidimo laiko linksmybių ir sveiką gyvenimo būdą.

2.Palengvinkite nuobodulį ir nerimą: dalyvaukite interaktyviame žaidime su savo mėgstamu kačių draugu naudodami mūsų meduolių vyro kramtomąjį žaislą.Tai puikus sprendimas sumažinti naminių gyvūnėlių nuobodulį ir atsiskyrimo nerimą, sumažinti stresą ir nerimą.

3.Pagerinkite burnos priežiūrą: atsisveikinkite su kačiukų dantų problemomis su šiuo meduolių žmogaus kramtomuoju žaislu. Jis efektyviai valo dantis, gerina bendrą dantų sveikatą ir daro jūsų pūkuotą draugą žavingesnį.

4.Pritraukite katės dėmesį: turėkite kačių žaismingumo.Meduolių žmogaus kramtomasis žaislas gali pasigirti žavingu dizainu ir ryškiomis spalvomis, kurios iškart patraukia kačių akis. Lengva linksminti savo augintinį šiuo prigludusiu ir tvirtu kramtomuoju žaislu, suteikiančiu begalę valandų žaismingų linksmybių ir išlaikančiu jį laimingą bei gyvą visą dieną.

5. Nešiojamas ir kompaktiškas: naudojant šį meduolių žmogaus kramtomąjį žaislą, tiekti žaislus savo katei dar niekada nebuvo taip paprasta!Dėl mažo dydžio ir lengvo korpuso jis yra itin nešiojamas, todėl galite be vargo jį atsinešti, kad ir kur eitumėte, ir leisti savo pūkuotam draugui pajusti meilę bet kada ir bet kur.

Techniniai Duomenys

Type cats
Is Smart Device no
Origin Mainland China
Toys Type Plush Toys
Material PP Cotton

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos