Meniu


1 Pora Moterų baleto batai Minkšti elastiniai dilimui atsparūs padalinti pado drobiniai batai Atlikite šokio šlepetes Baleto bateliai

€1.26 €3.25

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t2175
Žymos

1 Pora Moterų baleto bateliai Minkšti elastiniai dilimui atsparūs padalinti pado drobiniai batai Atlikite šokių šlepetes

Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, mūsų drobiniai baleto bateliai yra itin minkšti, elastingi, lengvi ir draugiški odai.

Slydimui atsparus padas užtikrina tvirtesnį sukibimą ir užtikrina saugumą šokant. Be to, kulnas suprojektuotas su smūgius sugeriančiomis pagalvėlėmis, kad sumažintų poveikį intensyvių šokių metu.

Iš anksto susiūti kryžminiai dirželiai užtikrina lankstumą ir puikų arkos prigludimą.

Palyginti su kitais panašiais gaminiais, mūsų drobės baleto batelius be petnešėlių lengva avėti.

Mūsų baleto bateliai tinka pagrindiniam baletui, jogai, džiazui, do tai chi ir kt. Nesvarbu, ar esate studentas, pradedantysis ar mokytojas, mūsų šokių batai atitiks jūsų poreikius.

Aprašymas:

Pristatome mūsų baleto batelius, kurie yra puikus pasirinkimas visų lygių šokėjams.Šie elastingi baleto bateliai sukurti galvojant apie patogumą ir lankstumą. Dėl dizaino be petnešėlių juos lengva dėvėti, o itin minkštas ir tamprus drobės korpusas prisitaiko prie to, kad tvirtai priglustų prie jūsų pėdos, talpindamas tiek plačias, tiek siauras pėdas. Iš anksto susiūti kryžminiai dirželiai yra elastingi ir lankstūs, todėl puikiai tinka arkai. Neslidus priekinis pado padas ir įkaltos klostės užtikrina sklandų kontaktą su žeme ir pusiausvyrą šokio judesių metu. Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, šie šokių bateliai turi aukščiausios kokybės tamprią drobę, kuri yra kvėpuojanti ir lengva. Trinčiai atsparus odos skaldytas padas suteikia ilgaamžiškumo, todėl jie tinka ilgoms praktikos valandoms. Mes taip pat teikiame pirmenybę jūsų saugumui ir komfortui. Mūsų aukštos kokybės vidpadžiai pagerina bendrą komfortą ir apsaugo nuo pėdų traumų, kurias gali sukelti standūs vidpadžiai.Be to, kulnas suprojektuotas su smūgius sugeriančiomis pagalvėlėmis, kad sumažintų smūgį intensyvių šokių metu. Šios universalios baleto šlepetės ne tik idealiai tinka šokių praktikai, bet ir tinka jogai, džiazui, tai chi ir kt. Nesvarbu, ar esate studentas, pradedantysis ar mokytojas, mūsų šokių batai atitiks jūsų poreikius.

Pasirinkite kokybę, komfortą ir stilių su mūsų šokių bateliais.

Prekės pavadinimas: Baleto batai

Medžiaga: drobė, dirbtinė oda

Savybės: atsparus dilimui, elastingas, itin minkštas, lengvas

Informacija apie dydį:

Tinkamas pėdos ilgis: 21cm-23.5cm/8.27"-9.25" (apytiksliai)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro:

1 pora baleto batelių

Techniniai Duomenys

Material Polyester
Finger-separated No
Hose Height Sock Slippers
Sport Type Yoga
Gender WOMEN
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos