Meniu


6 paketas Internetinės kameros dangtelio skaidrių privatumo apsauga Itin plonas nešiojamojo kompiuterio fotoaparato dangtelis, skirtas "Computer Pro" išmaniajam telefonui

€1.04 €1.36

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t20695
Žymos

Kilnojamas slankiklio dizainas Internetinės kameros dangtelio slankiklį galima atidaryti arba uždaryti tik vienu paprastu piršto judesiu. Klijus galima lengvai uždėti ir išimti iš prietaiso be jokių pėdsakų.

Ypač plonas ir patvarus internetinės kameros dangtelio slankiklis, kurio storis yra tik 0.07 colio, o tai netrukdys uždaryti nešiojamojo kompiuterio dangčio. Jis prilimpa dvipuse juosta ir, jei reikia, gali būti pašalintas. Be to, jis išliks per nusidėvėjimą ir išliks stipriai lipnus.

Apsaugokite savo privačią erdvę Internetinės kameros dangtelio slankiklis užtikrina jūsų privatumą už nešiojamojo kompiuterio internetinės kameros dangtelio. Kai reikia, atidarykite internetinės kameros dangtelį ir jis taip pat blokuoja galimus įsilaužėlius. Be to, nešiojamojo kompiuterio uždarymas nėra problema dėl itin plono dizaino.

Tinka daugelyje įrenginių Žiniatinklio kameros dangtelio slankiklį galima naudoti norint uždengti daugumą internetinių kamerų kompiuteriuose, nešiojamuosiuose ir planšetiniuose kompiuteriuose.Tai netrukdo naudoti internetinės kameros ar indikatoriaus lempučių.

SUDERINAMUMAS - internetinės kameros viršelio skaidrė Nesvarbu, ar turite nešiojamąjį kompiuterį Pro, planšetinį kompiuterį, iPhone, Samsung išmanųjį telefoną, iPad ar stalinį kompiuterį, šie internetinės kameros dangtelio slankikliai skirti fotoaparatui uždengti.

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

Kaip apsaugoti savo privatumą?

Internetinės kameros dangtelio slankiklis yra žiedinis griovelio dizainas, kad jis nenukristų kaip magneto slankiklis.

Jis skirtas žmonėms, kurie mėgsta turėti daugiau privatumo, saugumo ir ramybės

Kai naudojate išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir kompiuterius!

internetinės kameros viršelio skaidrė, suderinama su: (Dalinis sąrašas)

Internetinės kameros viršelio skaidrė Pro, Air, , Surfcase Pro.

Internetinės kameros viršelio skaidrė, skirta "Mac", asmeniniam kompiuteriui, kompiuteriui, "viskas viename" darbalaukiui.

Internetinės kameros viršelio skaidrė, skirta "Samsung Galaxy Tab" serijos produktui ir daugeliui kitų "Android" planšetinių kompiuterių

Internetinės kameros viršelio skaidrė iPhone X Xr Xs Max/ 8 / 8 Plus / 7 / 7 Plus / 6s / 6s Plus / 6 / 6 Plus / 5 / 5S / SE.

Internetinės kameros viršelio skaidrė "Google Pixel2" / "Pixel 2 XL" / "Nexus" ir daugeliui kitų išmaniųjų telefonų.

Ši internetinės kameros dangtelio skaidrė naudojama įmontuotai internetinei kamerai (priekinei kamerai) daugumoje nešiojamųjų kompiuterių, telefonų ir planšetinių kompiuterių, bet NE išorinei internetinei kamerai.

Pakuote sudaro:6* Internetinės kameros dangtelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos