Meniu


1 PCS dviračio padangų remontas Reketinis veržliaraktis Dviračių padangų svirtys su reketiniu atsuktuvu Juodas legiruotas plienas, plastikas plento dviračiui

€11.73 €15.63

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t2047
Žymos

[The Bike Multitool Is Pretty Simple]: derinant mini reketinį veržliaraktį su 2 padangų svirtimis, kad būtų patenkinti bet kokie varžtų priveržimo ir atlaisvinimo bei padangų plokščio poreikiai kelyje ar trasoje. Dviračio įrankių rinkinio širdis yra maža-13 cm ilgio padangų svirtis su apverčiamu, smulkiu dantytu reketu viename gale.

[Patvarios, tvirtos ir turi ilgą tarnavimo laiką]: Kas yra smagiau, nei lėkti toli nuo namų, džiaugtis, kad užliūliuojate tą atsarginį vamzdį ir siurblį, o tada padangų svirtys užsikabina dviese?apdovanojimą pelniusios, visuotinai mėgstamos padangų svirtys turi formuotos dėžės konstrukciją ir patentuotą plastiko kompozito mišinį, dėl kurio jos yra stipriausios turimos svirtys.

[Compact Size Ratchet Wrench]: 5.1inch ilgio 0.35inch storio vairuotojo rankena (padangų kepenėlės) yra pakankamai maža, kad ją būtų galima naudoti uždarose vietose / ankštose erdvėse / ankštoje vietoje, kur tradicinis bitų vairuotojas, tradicinis reketinis atsuktuvas arba stubby atsuktuvas gali būti per didelis arba nepatogus, kad tilptų, todėl lengva pritvirtinti ir atsegti su pakankamu sukimo momentu, ypač nepatogiose vietose, tokiose kaip U formos kampas, šoninis paviršius ir kt.

[14 įrankių viename]: jame yra 3, 4, 5, 6 mm šešiakampis raktas; 9, 10, 13, 14, 15mm išorinis šešiakampis veržliaraktis; T 25 Torx; PH2 kryžminis atsuktuvas; kamščiatraukis; padangų svirtys ir dildės ašmenys. Kiekvienas įrankio antgalis turi 2 keičiamus šonus, pagamintus iš patvaraus Cr-V plieno, kuris yra pastatytas ilgą laiką.

[Lengvas ir nešiojamas]: mažas ir lengvas (tik 3,8 uncijos, 5,1 colio), lengvai laikykite jį įrankių dėžėje arba dviračio krepšyje, nesvarbu, kur esate, tikimės, kad jis gali jums padėti bet kada ir bet kur. Mes tikrai norime, kad būtumėte patenkinti savo naujuoju dviračių padangų taisymo įrankių rinkiniu, o mūsų profesionali klientų aptarnavimo tarnyba padarys viską, ko reikia, kad užtikrintų jūsų pasitenkinimą.

Spalva: Juoda

Medžiaga: legiruotasis plienas, plastikas

Pakuote sudaro:

1 * Dviračio padangų reketinis veržliaraktis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos