Meniu


Aukštos kokybės 808 diodų lazerinis plaukų šalinimas 3 bangos ilgis 755nm 808nm 1064nm diodų nuolatinis lazerinis plaukų šalinimas

€706.39 €1 009.13

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t19448
Žymos

Mieli draugai, atkreipkite dėmesį, kad ši mašina turi sandėlius JAV, Meksikoje ir Lenkijoje Nėra muitinės formalumų, jokių mokesčių.

JAV atvykimo laikas: 3-7 dienos

Pristatymo laikas Meksikoje: 7-12 dienų

Nyderlandai, Lenkija:7-12 dienų

Europos sandėlio atvykimo laikas: 7-12 dienų

Ką galite rasti vietiniame sandėlyje? Spustelėkite, kad patikrintumėte kaip žemiau

Parinksime greičiausią, saugiausią transportavimo būdą. Tokie kaip DHL, UPS, TNT, Fedex ir kt.

2 kl.: Kaip vyksta jūsų aptarnavimas po pardavimo? -Internetinis klientų aptarnavimas: Klientai gali susisiekti su mumis internetu, jei jiems kyla klausimų, o mūsų darbuotojai padės įvertinti situaciją ir patars. Šiame etape bus išspręsta dauguma problemų.

- Inžinieriaus sprendimas: jei mūsų klientų aptarnavimas neveikia, mūsų inžinieriai kiekvienu atveju pateiks tikslų sprendimą.

- Garantija: Iki 24 mėnesių remontui ar keitimui.Garantiniu laikotarpiu klientai galės nemokamai remontuoti dalis arba būtinai jas pakeisti dėl medžiagų ir gamybos problemų. Tačiau bet kokia žmogaus padaryta ar netinkama elgesio žala bus atmesta.

3 kl.: Ar išmokysite naudotis mašina? Mes galime pateikti išsamų vartotojo vadovą ir naudojimo vaizdo įrašą instrukcijoms ir taikymui. O 24/7 internetinė konsultantų paslauga užtikrina, kad bet kokia problema ir kai tik susitiksite, galėsite lengvai išspręsti.

4 kl.: Ar galite atlikti OEM ir ODM paslaugą? Jei klientas turi kokių nors pritaikymo ar OĮG paslaugų poreikių, susisiekite su mūsų darbuotojais, kad gautumėte daugiau informacijos. Norint pakeisti išvaizdą, pvz., logotipą, operacinės sistemos foną, outlook pridėjimą, spausdinimą, kalbą, tai būtų lengva pasiekti.

5 kl.: O kaip su siunta? Mašina bus išsiųsta per 5-7 dienas nuo jūsų mokėjimo gavimo.

Jei turite kokių nors tinkinimo ar OĮG paslaugų poreikių, susisiekite su mūsų darbuotojais, kad gautumėte daugiau informacijos. Norint pakeisti išvaizdą, pvz., Logotipą, operacinės sistemos foną, "Outlook" pridėjimą, spausdinimą, kalbą, būtų lengva pasiekti

Techniniai Duomenys

Item Type Epilator
Use Bikini
Origin Mainland China
Brand Name NoEnName_Null
Power Type Battery

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos