Meniu


Mėlyna sunumeruota kišeninė diagrama Telefonas pakabinamas laikymo krepšys klasės mobiliųjų telefonų laikikliams (30 kišenių)

€10.53 €17.26

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t19398
Žymos

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

Medžiaga: Pagaminta iš neaustinio audinio, patvari. Spalva yra mėlyna, nelengva purvinti ir lengvai valoma. Lengva surinkti ir sulankstyti, sutaupyti vietos.

Matmenys: visiems mobiliųjų telefonų ir skaičiuotuvų modeliams. Iš viso 30 kišenių, kad būtų patenkinti bent 30 žmonių saugojimo poreikiai.

Funkcija: lengvai saugokite ir tvarkykite savo daiktus ir venkite blaškymosi naudodamiesi mobiliaisiais telefonais mokyklų klasėse ir bendrabučių bibliotekose. Kiekviena kišenė turi numerį, kuris padeda greitai rasti mobilųjį telefoną.

Lengva montuoti: Maiše yra 4 metalinės skylės ir 4 kabliukai, kuriuos galima lengvai pakabinti ant metalinių strypų durų, langų ir skelbimų lentų viršuje.

Plačiai naudojamas: Jis gali būti naudojamas klasėse, bibliotekose, biuruose, bendrabučiuose, dirbtuvėse, gamyklose ir kt., Mobiliesiems telefonams, įkrovikliams, skaičiuotuvams, kortelėms ir kitiems asmeniniams daiktams laikyti, kad galėtumėte daugiau susikaupti.

patarimas: antraštė be žodžių

dydis: apie 67x 81cm

Medžiaga: neaustinis audinys

spalva: mėlyna

Pakuote sudaro:

1 x Pakabinamas laikymo krepšys

4 x kabliukai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Brand Name MiLESEEY
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos