Meniu


2024 Naujas kalendorius Animacinis filmas Mielas kalendorius Darbalaukio planavimo priemonė Notepad Ritės kalendorius Knygų kanceliarinės prekės Biuro mokykliniai reikmenys

€1.30 €1.86

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t185233
Žymos

Aprašymas:

Medžiaga: popierius

Spalva: Kaip parodyta

Dydis: 21 * 18cm

Komplektą sudaro: 1Vnt Kalendorius

Savybė:

1. Mielas ir įdomus dizainas: Šis 2024 m. animacinių filmų kalendorius turi puikų ir smagų dizainą, kuris tikrai praskaidrins jūsų stalą ar darbo vietą. Tai puikiai tinka norint pridėti spalvų ir džiaugsmo purslų į savo dieną.

2. Dienos organizatorius: Darbalaukio kalendoriaus užrašų knygelė yra patogus būdas sekti kasdienes užduotis, susitikimus, gimtadienius ir priminimus. Tai padeda skatinti produktyvumą ir užtikrina, kad niekada nepraleisite svarbių datų.

3. Aukštos kokybės medžiaga: Kalendorius pagamintas iš aukščiausios kokybės popieriaus, atsparus plyšimams ir lengvai užrašomas. Ritės įrišimas leidžia ją paguldyti ant jūsų stalo, užtikrinant sklandų planavimą ir užrašų darymą.

4. Praktinis planavimas: kalendoriuje ne tik rodoma data, bet ir yra pažangių planavimo funkcijų, įskaitant priminimus apie įvairias šventes ir svarbius įvykius, kad jūsų kasdienis planavimas būtų sklandesnis ir pagerėtų efektyvumas.

5. Puikiai tinka dovanoms: Šis mielas planavimo priemonės kalendorius yra puiki dovana šventėms ar gimtadieniams draugams, šeimos nariams ir kolegoms. Tai unikali ir apgalvota dovana, kurią kiekvienas norėtų gauti.

Nata:

Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Atkreipkite dėmesį, kad nedidelis spalvų skirtumas turėtų būti priimtinas dėl šviesos ir ekrano.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos