Meniu


Firminė odinė moteriška kuprinė Mokyklinis krepšys Laisvalaikio kuprinė mergaitėms Dvigubas užtrauktukas Laisvalaikio krepšiai 2023 Nauja

€11.99 €23.99

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t17755
Žymos

Produkto aprašymas:

Dydis: 20 * 11 * 25cm

Medžiaga: poliesterio PU

Raštas : Kietas

Spalva: Juoda, Raudona

Apie spalvą: Kaip žinote, skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo toliau pateiktų vaizdų. Apie dydį: 1. Prieš pirkdami prekę, atidžiai patikrinkite dydžių lentelę, jei nežinote, kaip pasirinkti dydį, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba 2. Prašome leisti 2-3 cm skirtumus dėl rankinio matavimo. (1cm = 0.39inch, 1 colis = 2.54cm) 3. Pasirinkite didesnį dydį, jei jūsų dydis yra tarp dviejų dydžių.

Apie "Picture Photos" produktų atitinka reikalavimus. Produkto spalva gali skirtis dėl fotoaparato blykstės, apšvietimo, monitoriaus nustatymo. Jei turite klausimų, susisiekite su mumis.

Apie pristatymą

Apmokėjus jūsų užsakymą, siuntinį išsiųsime per 5 darbo dienas, išskyrus šventes.PIRKĖJAS yra vienintelis ATSAKINGAS už prekių muitinį įforminimą. Apie pristatymo laiką turite iš anksto patikrinti informaciją apie pristatymo į jūsų šalį laiką Apie grąžinimą Jei turite defektų ar neteisingų prekių, kurias gavote, mes jums išsiųsime arba grąžinsime pinigus. Klientai privalo patikrinti visas prekes jas gavę ir per 3 darbo dienas pranešti mums, jei jų trūksta ar jos yra sugadintos. Mes negrąžiname siuntimo mokesčio už grąžinimus, kurie nėra sugedę.

Per 14 dienų nuo gavimo galite grąžinti prekę. Pirkėjai yra atsakingi už prekių grąžinimo siuntimo mokestį.

Apie atsiliepimus

Padarykite mums paslaugą, kad paliktumėte 5 žvaigždučių teigiamą atsiliepimą, jei esate patenkinti užsakymu ir prekėmis. Prašome nesivaržyti palikti mums neigiamą atsiliepimą, jei nesate patenkinti užsakymais, bet palikite mums galimybę tai išspręsti už jus. Mes padarysime viską, kad jus patenkintume.Gauti adresą Atlikdami užsakymą savo pristatymo adrese parašykite savo vardą, pavardę ir namo numerį, nes Rusija dabar turi naują taisyklę, paštas jums neišsiųs siuntų, jei nerašysite vardo ir pavardės. Galiausiai mes neprisiimame atsakomybės.

Techniniai Duomenys

Brand Name Clyine
Technics Jacquard
Capacity Below 20 Litre
Handle/Strap Type Soft Handle
Main Material PU
Backpacks Type Softback
Origin Mainland China
Carrying System Arcuate Shoulder Strap
Closure Type zipper
Lining Material Polyester
Style Fashion
Rain Cover No
Decoration NONE
Pattern Type Solid
Exterior Silt Pocket
Interior Interior Slot Pocket, Cell Phone Pocket, Interior Zipper Pocket, Interior Compartment
Gender WOMEN
Item Type Backpacks

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos