Meniu


Stalviršio dekoro stalo kalendorius 2024 m. Nuolatinis darbalaukio kalendorius-2024 m. kalendoriai Biuro namų stalo dekoravimas

€8.25 €16.51

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t173246
Žymos

Mūsų patvarus darbalaukio kalendorius turi unikalų stilių, kuris suteikia jūsų darbo vietai nuojautos ir ne tik rodo datas, bet ir įkvepiančias citatas bei spalvingus dizainus. Šis kalendorius, puikiai tinkantis kaip dovana jūsų artimiesiems, daro gyvenimą spalvingesnį.

Specifikacijos:

Produkto medžiaga: popierius

Gaminio svoris: 262 g

Produkto dydis: 22.8 * 18.5cm/8.98 * 7.28 colių

Pakuočių sąrašas:

Stalo kalendorius 2024 m.*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Išskirtinis meistriškumas: Nelengva išblėsti, išskirtinis meistriškumas, kiekvienas puslapis yra gražus meno kūrinys. Ryškios spalvos, ilgaamžiškumas, puikus apdirbimas, aukštos kokybės popierius ir spausdinimo technologija bei aiškūs raštai.

2.Stalo dekoravimas: Šis mielas stalo kalendorius suteikia jūsų darbo vietai dekoratyvumo, todėl ji tampa vizualiai patrauklesnė. Išlikite stilingi dėl unikalaus dizaino ir be vargo patenkinkite savo kasdienio planavimo poreikius.

3.Pagerintas efektyvumas: priminkite sau, kad laiku atliktumėte užduotis, naudodami mūsų stalo kalendorių 2024 m. Jo 365 dienų atgalinio skaičiavimo funkcija ne tik rodo datas, bet ir pagerina plano valdymą, efektyvumą ir kokybę. Kiekvieną dieną nustatykite aiškius tikslus ir planus, kad padidintumėte produktyvumą.

4.Nauja pradžia: priimkite 2024 m. Naujųjų metų iššūkį ir pridėkite spalvų savo gyvenimui naudodami mūsų stalo kalendorių. Kasdien atidarykite naują puslapį, kad atrastumėte netikėtų užduočių, kurios nuves jus į naujas galimybes ir augimą.

5.Apgalvota dovana: parodykite, kaip jums rūpi stalo kalendorius 2024 m. Tai ne tik puiki dovana artimiesiems, bet ir planavimo kompanionas, padedantis jiems valdyti įtemptą grafiką ir palaikyti tvarką. Tegul jūsų rūpestis ir palaikymas spindi.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos