Meniu


Tuštybės stalas su veidrodžiu ir šviesa, didelis stalčius & trijų lygių daiktadėžė, 3 apšvietimo režimai reguliuojami (balta su išmatomis)

€266.43

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t16272
Žymos

【 Spalvų ir ryškumo reguliuojamos šviesos 】 Makiažo rinkinyje yra 12 lempučių, kurios suteikia itin ryškias apšvietimo sąlygas, kad galėtumėte pajusti aukščiausios klasės makiažo kambario makiažo aplinką. Lempos ryškumas yra reguliuojamas ir yra 3 skirtingos spalvų nuotaikos, todėl galite pasirinkti ryškumą pagal savo poreikius

【 Didelė saugykla 】 Šiame stalčių rinkinyje yra 1 negabaritinis stalčius, 3 lentynos ir 3 spintelių lygiai. Visas jūsų makiažo ir odos priežiūros priemones galima rūšiuoti ir tvarkingai laikyti savo drabužinėje. Galite atsisveikinti su mažais, netvarkingais stalais ir gyventi geresnį gyvenimą su mūsų drabužinėmis.

【 Patvari medžiaga Lengvas montavimas 】Naudojant ekologišką medžio drožlių plokštę, tvirtą metalinį laikiklį, ilgą tarnavimo laiką. Tvirtos sėdynės turi gerą keliamąją galią. Išsamios ir lengvai vykdomos surinkimo instrukcijos greitai ir teisingai.

【 Graži persirengimo stotis 】 Skaidri balta persirengimo stotis, sustiprinkite kambario grožį, atrodykite žavingiau. 12. Gražūs energiją taupantys LED žibintai, lengvas apšvietimas, vaizdo efektas yra geras, yra geriausia dovana dukrai, žmonos gimtadieniui, Valentino dienai, Motinos dienai.

【 Išsamios montavimo instrukcijos】supakuokite žingsnis po žingsnio instrukcijas, visos dalys ir priedai yra pažymėti, greitas ir patogus montavimas! Nerimauja dėl nekokybiškų ar dingusių daiktų gavimo

Techniniai Duomenys

With Makeup Stool No
Origin Mainland China
General Use Home Furniture
Appearance Modern Style
Type Bedroom Furniture
Specific Use Dresser

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos