Meniu


Kūrybinis įvardžių slankiklis Raktų pakabukas Parodykite visiems, kurie įvardžiai jums labiau patinka Žvaigždžių skaidrių raktų pakabukas moterims Vyrai Kolekcionuoja papuošalus

€0.47 €4.31

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t1526
Žymos

Sveikas, drauge,Kaip sekasi? Sveiki atvykę į mano parduotuvę, jei turite klausimų, kviečiame susisiekti su mumis! Jei norite greitai transportuoti, siūlau pasirinkti geresnį logistikos būdą! Kadangi nemokamas pristatymas logistikos transportavimas yra labai lėtas, laikas yra apie 2-4 mėnesius! Pasirinkę nemokamą logistiką, būkite kantrūs! Jei ilgą laiką negavote prekių, nesijaudinkite ir neatidarykite ginčo, susisiekite su mumis, mes jį išspręsime už jus!

Mes išsiunčiame visą paketą per 48 valandas po apmokėjimo, siūlome visų rūšių pristatymo būdą. Jei norite nurodyti pristatymo būdą, sumokėkite siuntimo kainą. Numatomas jūsų nuorodos pristatymo greitis yra žemiau . Ačiū!

* Jei užsakymo kaina viršys 150 USD, mes suteiksime jums DHL, "FedEx" arba nemokamą "Aramex" paslaugą. (Nuotolinė šalis prašo 200 JAV dolerių.)

*Pristatymo greitis tik jums, kartais vėluos dėl švenčių, festivalių, blogų oro sąlygų, papročių ir kt.

* Pašto oro paštas į Pietų Amerikos šalis gali užtrukti ilgiau nei 60 dienų, "Express" paprastai turi muitų mokesčių problemų. Tokiu atveju (prašome bendradarbiauti su muitine, kad būtų sumokėti mokesčiai).

Dėkojame, kad pasirinkote mus, teikiame 7 dienų grąžinimo paslaugą:

1 . Jei dėl kokių nors priežasčių nesate patenkintas savo pirkiniu, nedelsdami susisiekite su mumis. Mes grąžiname ir keičiame per 7 dienas nuo gavimo, prašome išlaikyti produktą originalios būklės ir patys padengti siuntimo išlaidas, mes apdorosime jūsų grąžinimo prašymą po gautų grąžintų produktų.

2 . Jei gavote defekto prekę, susisiekite su mumis A.S.A.P.in užsakymą pakeisti ar pataisyti , jei pakeitimo nėra, tada bus grąžinta visa suma su pradiniu mokėjimo būdu.

3 . Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda.

Jūsų palaikymas ir pasitikėjimas mums yra didžiausias postūmis: 1.Jei esate patenkinti mūsų preke ir paslaugomis, maloniai skirkite minutę, kad paliktumėte teigiamą atsiliepimą su 5 žvaigždutėmis, mes mielai padarysime tą patį už jus ir suteiksime daugiau nuolaidų kitam užsakymui.

2. Nedvejodami susisiekite su mumis, kad gautumėte geresnį sprendimą prieš palikdami neutralų ar neigiamą atsiliepimą, mes padarysime viską, kad suteiktume jums geriausią aptarnavimą.

1. Galite susisiekti su mumis palikdami žinutę "Taksofonai.lt", "TradeManager" arba atsiųsdami mums el. Laišką.Mes galime jums atsakyti per 24 valandas darbo dienomis, per 36 valandas savaitgalį.

Kontaktinė informacija: Skype: + 86-13669348468 Whatsapp: + 86-13669348468 wechat: + 86-13669348468 El. laiškai: [email protected]

2.Mūsų darbo grafikas:

JAV : 5:30-3:30

Brazilija: 9: 30-7: 30 PM

Rusija:3:30-1:30

JK: 0:30-10:30

Ispanija: 1: 30-11: 30

Prancūzija: 1: 30-11: 30

Techniniai Duomenys

Model Number Pronoun Slider Keyring
Metals Type Zinc alloy
Shape\pattern Star
Metal color Silver
Fine or Fashion Fashion
Compatibility All Compatible
Material Metal
Origin Mainland China
Function Mood Tracker
Gender Unisex
Style TRENDY
Item Type Key Chains

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos