Meniu


Fortnite Battle Victory Royale ilgomis rankovėmis Drabužiai Hero Vaikų drabužiai Dėvėti Vaikai Džemperiai Žaidimas 3d Berniukai Mergaitės Harajuku džemperis

€16.53 €21.19

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t150927
Žymos

Šiltas raginimas: 1). Tai unisex stilius, jį gali dėvėti tiek berniukai, tiek mergaitės!! 2). Išmatuokite savo tikrąjį gobtuvų ilgį, krūtinę, petį... ir tt, palyginkite su mūsų dydžių lentele.

3). Pasirinkite produkto dydį pagal "Aukščio ir svorio kryžminį skirtuką". 4). Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinio matavimo. 5). Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyta nuotraukose, bet ne tas pats veikimas skirtinguose kūnuose kaip ir modelyje. Ačiū!

Produkto informacija

Patogūs kengūros džemperiai tinka aktyviems žaidimams ir pasivaikščiojimams. Gaubtas su kaklaraiščio reguliavimu tvirtai priglunda ir taupo vaiko galvą nuo vėjo.yinuodail.Medžiaga yra maloni kūnui, leidžia ilgą laiką išlaikyti ryškų raštą, lengvai plaunama ir greitai džiūsta.

Programos tipas: sublimacija ant audinio

Sezonas: Demi sezonas

Detalės: dviejų sluoksnių gaubtas su nėriniais reguliavimui, priekinė kengūros kišenė

Dydis: vaikai 100–160, suaugusieji XXS–6XL (jei jums reikia XXXL-6XL, susisiekite su mumis, prašome)

Sudėtis: 100 % poliesteris

Priežiūra: plauti ne aukštesnėje kaip 40 laipsnių temperatūroje. Geležis ne aukštesnėje kaip 60 laipsnių temperatūroje. Nenaudokite baliklio

Paslaugos pristatymo laikas * Mes išsiųsime jūsų paketą per 2-3 darbo dienas (per 72 valandas įprastai) Greitas pristatymas * Mes išsiųsime užsakymą "Taksofonai.lt Standard Shipping". Užsakymo gavimas * Prieš atidarydami siuntinį dalyvaujant kurjeriui ar pašto darbuotojui, patikrinkite, ar jis nepažeistas. Grąžinti prekes * Galite grąžinti prekę nepaaiškindami priežasčių, jei jūsų šalis palaiko vietinės grąžinimo paslaugos pristatymo paruošimo laiką: mums reikia 2-3 darbo dienų, kad paruoštume jūsų užsakymą pagal daugybę mūsų užsakymų kiekvieną dieną.Pastaba: Jei pasirinksite nemokamo pristatymo parinktį, jūsų siuntinys bus tiesiogiai pristatytas į namus tik vieną kartą arba jis bus išsiųstas į vietinį paštą, tada norėdami atsiimti prekes, turite pasiimti savo stebėjimo numerį ir asmeninį ID. Mes nedelsdami jus informuosime, kai tik jūsų siuntinys bus išsiųstas.

Mūsų garantija Jei pasirinksite greitąjį pristatymą, nepamirškite palikti savo kontaktinio numerio, kuris reikalingas greitajam pristatymui Jei nesate 100% patenkinti pirkinio iš Shinside kokybe, galite grąžinti arba pakeisti savo prekes per 30 dienų nuo pristatymo datos.Prašymas: 1. Prekės gautos per 30 dienų nuo pristatymo datos. 2. Gautos prekės nenaudotos, nepažeistos ir originalioje pakuotėje. 3. Grąžinimo siuntimo mokestį sumoka pirkėjas Atsiliepimai 1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite mums teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes bei 5 žvaigždutes už išsamų užsakymo įvertinimą. Kai parodysite mums abiejų 5 žvaigždučių ekrano kopiją , mes suteiksime jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei pasidalinsite mūsų produkto nuoroda savo SNS ar Facebook, mes suteiksime jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

3. Jei netenkinate mūsų porduktų, pls susisiekite su mumis prieš palikdami neutralų (3 žvaigždutės) arba neigiamą (1-2 žvaigždutės) atsiliepimą . Mes garantuojame, kad mes 100% sumažinsime bet kokią problemą už jus.

4. Prašome pranešti mums prieš ruošdamiesi palikti neigiamą atsiliepimą arba pradėti bet kokį ginčą dėl užsakymo. Bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Season Four Seasons
Pattern Type Cartoon
Item Type Tops
Clothing Length Regular
Fit Fits true to size, take your normal size
Age Range 4-6y, 7-12y, 12+y
Collar Hooded
Style Fashion
Gender Boys
CN Guangdong
Material Polyester
Brand Name FORTNITE
Model Number HJS64D25W, FORTNITE BATTLE ROYALE

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos