Meniu


Fortnite Adults Kids Wear Kids Zipper Hoodies Žaidimas 3d Print Boys Girls Harajuku džemperis ilgomis rankovėmis Drabužiai

€17.81 €28.27

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t148281
Žymos

Šiltas raginimas: 1). Tai unisex stilius, jį gali dėvėti tiek berniukai, tiek mergaitės!! 2). Išmatuokite savo tikrąjį gobtuvų ilgį, krūtinę, petį... ir tt, palyginkite su mūsų dydžių lentele.

3). Pasirinkite produkto dydį pagal "Aukščio ir svorio kryžminį skirtuką". 4). Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinio matavimo. 5). Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyta nuotraukose, bet ne tas pats veikimas skirtinguose kūnuose kaip ir modelyje. Ačiū!

Produkto rodymas

Mokėjimo

Mielas drauge, galite mokėti pinigus kreditine kortele / "WebMoney" pervedimu / debeto kortelėmis / "Western Union" / "QIWI" pinigine ir kt.

Fabrikas

Mūsų garantija

Jei pasirinksite greitąjį pristatymą, nepamirškite palikti savo kontaktinio numerio, kuris reikalingas greitajam pristatymui.Jei nesate 100% patenkinti pirkinio iš Shinside kokybe, galite grąžinti arba pakeisti savo prekes per 30 dienų nuo pristatymo datos.

Prašymą:

1. Prekės gautos per 30 dienų nuo pristatymo datos.

2. Gautos prekės nenaudotos, nepažeistos ir originalioje pakuotėje.

3. Grąžinimo siuntimo mokestį moka pirkėjas.

Atsiliepimus

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite mums teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes bei kas 5 žvaigždutes už išsamų užsakymo įvertinimą. Kai parodysite mums abiejų 5 žvaigždučių ekrano kopiją, kitam užsakymui suteiksime NUOLAIDĄ.

2. Jei pasidalinsite mūsų produkto nuoroda savo "Ins", VK ar "Facebook", mes suteiksime jums dovaną ar kuponus kitam užsakymui.

3. Jei jūsų netenkina mūsų produktai, susisiekite su mumis prieš palikdami neutralius (3 žvaigždutės) arba neigiamus (1–2 žvaigždutės) atsiliepimus.Garantuojame, kad 100% išspręsime bet kokią problemą už jus.

4. Praneškite mums prieš ruošdamiesi palikti neigiamą atsiliepimą ar pradėti bet kokį ginčą dėl užsakymo. Bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemą.

Techniniai Duomenys

Clothing Length Regular
Origin Mainland China
Age Range 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
CN Shanghai
Item type Cosplay hoodie
Pattern Type Cartoon
Style Fashion
Fit Fits true to size, take your normal size
Brand Name FORTNITE
Material COTTON, Polyester
Collar Hooded
Department Name Children
Season Spring & Autumn, Spring autumn
Halloween Party Spring jacket
Item Type Tops
Men coat Women coat

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos