Meniu


Sulankstomas kūdikių prausimosi baseinas 2.5L Nešiojamas naujagimio prausimosi veido pėdų baseinas Daugiafunkcis kūdikių vonios baseinas Vonios kambario virtuvės aksesuaras

€8.34 €16.68

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t146710
Žymos

Ženkleliai:

1. Patraukli išvaizda: Šis sulankstomas praustuvas gali pasigirti puikiu dizainu, kuris suteikia jūsų vonios kambariui spalvų, o animacinių filmų raštas daro vonios laiką linksmą. Dėl sulankstomos savybės jis yra kompaktiškas ir puikiai tinka mažoms erdvėms, suteikdamas laimingą vonios laiką jūsų kūdikiui.

2.Wash Face: Mūsų sulankstomas kūdikių prausimosi baseinas užtikrina daugiafunkcinį naudojimą, leidžiantį lengvai nuplauti kūdikio veidą, kojas ir dugną. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip patogus žaislų ir drabužių laikymo krepšys.

3. Higieniškas ir patogus: Šis sulankstomas kūdikių praustuvas, pasižymintis bekvapiu dizainu ir tvirta konstrukcija, užtikrina higienišką vonios laiką jūsų kūdikiui. Jo tvirtas sutirštinimas, apdorojimas ir atsparumas gniuždymui / kritimui užtikrina ilgalaikį naudojimą

4. Vietą taupantis dizainas: Šį sulankstomą kūdikių praustuvą lengva laikyti ir jis neužims per daug vietos jūsų vonios kambaryje ar kelioniniame krepšyje.Jis gali būti sulankstytas per kelias sekundes ir telpa į bet kurią spintą ar lagaminą.

5. Plačiai pritaikytas: sulankstomas kūdikių praustuvo baseinas puikiai tinka įvairioms lauko pramogoms, tokioms kaip stovyklavimas, žygiai pėsčiomis, plaukiojimas valtimis, iškylaujimas ar plaukiojimas tailgingu. Naudokite jį kaip indų ar rankų, daržovių ir vaisių praustuvą arba kaip savo daiktų laikymo indą.

Aprašymas:

Šis mielas animacinis filmas, sukurtas praustuvui, yra puikus sprendimas prausti veidą, asilą ar kojas jūsų kūdikiui. Tai saugu ir sveika jūsų mažiesiems. Kai jis nenaudojamas, jis sulankstomas plokščiai, kad būtų galima laikyti. Šis universalus baseinas taip pat gali būti naudojamas kaip įprastas praustuvas. Laikykite savo kūdikį švarų, taupydami vietą!

Specifikacijos;

Pajėgumas; 2.5L

Išplėstas dydis: (apytiksliai)32 * 26 * 10cm / 12.6 * 10.24 * 3.94 colių

Sulankstomos daiktadėžės dydis: (apytiksliai)32 * 26 * 4cm / 12.6 * 10.24 * 1.57 colių

pakavimo sąrašas;

1 x sulankstomas kūdikių prausimosi baseinas

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Type Tubs
Age Range 25-36m
Age Group Babies
Material Bamboo
Model Number Foldable Baby Wash Basin
Pattern Type Solid

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos