Meniu


Aukšto slėgio dušo galvutės, rankinis turboventiliatoriaus dušas, "Hydro Jet" dušo galvutės komplektas su 3 filtrais, dušo galvutė su turbokompresoriumi

€7.92 €9.89

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t14652
Žymos

[Aukštos kokybės medžiagos] - Turbo dušas yra novatoriško dizaino, universalus sukimasis 360 laipsnių kampu, Naudokite ekologišką ir patvariąABS medžiagą ir nerūdijančio plieno plokštę, lengvai montuojamą ir valomą.

[Su turbokompresoriumi konstrukcija] - Turbo SPA dušo galvutėje naudojama unikali konstrukcija su turbokompresoriumi, ventiliatoriaus vandens srautas su turbokompresoriumi. Galingas vandens srovės režimas gali padėti išvalyti muilo burbulus ir plaukus, likusius per kelias sekundes. Tai taip pat puikus pasirinkimas naminių gyvūnėlių dušams.

[SPA dušo galvutės masažo efektas] "Turbo SPA" dušo galvutė išleidžia vandenį tinklinės vandens srovės pavidalu, kuri švelniai liečia jūsų kūną prausiantis duše. Atpalaiduoja raumenis, skatina kraujotaką ir pagerina odos išvaizdą.

[Filtravimo sistema] - Mūsų duše yra 3 PP medvilnės.Vandens valymui, kuris gali efektyviai pašalinti daugumą vandenyje esančių priemaišų ir apsaugoti šeimos odos sveikatą bei saugumą.

[Lengva įdiegti] - Lengvas montavimas, nereikėjo samdyti santechniko. Jį prijungiate prie bet kurios G1/2 srieginės dušo žarnos, ji tinka daugumai žarnų ir laikiklių arba dušo tvirtinimo svirtims.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: ABS

Dydis: 27cm

Pakuote sudaro:

1 x dušas

3 x filtro elementai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Feature Computer Control Panel
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos