Meniu


Mieli pelėdos sieniniai kabliukai Sienų dekoro raktų laikiklis Organizatorius Saugojimas Praktiški ir universalūs bei rūdims atsparūs sunkūs ir rūdims atsparūs kabliukai

€4.12 €8.23

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t14145
Žymos

Ženkleliai:

1. Mieli ir smagūs sieniniai kabliukai : Šie pelėdų sieniniai kabliukai yra ne tik praktiški, bet ir smagūs bei mieli. Jie turi animacinių filmų stilių ir naują išvaizdą, kuri praskaidrins bet kurį kambarį. Vaikams patiks pakabinti savo drabužius, krepšius, kepures ir aksesuarus ant šių žavingų pelėdų kabliukų. Jie puikiai tinka pridėti namų dekorą ir asmenybę jūsų vaiko miegamajame, žaidimų kambaryje, vaikų darželyje ar vonios kambaryje.

2. Sunkus ir atsparus rūdims: Pagaminti iš kaustytos geležies, šie pelėdų sienų kabliukai gali atlaikyti didelį svorį ir ilgai tarnauti. Dažymo procesas apsaugo nuo rūdžių ir suteikia jūsų namų dekorui žavesio.

3. Plačiai pritaikomas: Šie pelėdų sieniniai kabliukai yra ne tik mieli ir dekoratyvūs, bet ir praktiški bei universalūs. Juos galite naudoti norėdami pakabinti drabužius, rankšluosčius, skrybėles, paltus ir kt.Nesvarbu, ar jums jų reikia miegamajame, vonios kambaryje, virtuvėje ar įėjime, jie suteiks jūsų erdvei žavesio ir patogumo.

4. Tvirtas ir saugus: Šie pelėdų sieniniai kabliukai tvirtinami varžtais su skylutėmis nugaroje, užtikrinant tvirtą guolį, kuris nenukris. Jie taip pat yra montuojami ant sienos ir nedeformuojasi, todėl galite drąsiai pakabinti savo daiktus.

5. Praktiški sieniniai kabliukai: Šiuos pelėdų sieninius kabliukus galite naudoti bet kur, kur reikia, kad jūsų daiktai būtų tvarkingi ir tvarkingi, nesvarbu, ar tai būtų garaže, vonios kambaryje, įėjime ar virtuvėje.

Aprašymai:

Pridėkite šiek tiek žavesio savo namų dekorui su šiais pelėdų kabliukais, skirtais pakabinti. Šie mieli ir tvirti kabliukai yra pagaminti iš kaustytos geležies ir gali laikyti drabužius, rankšluosčius, raktus ir dar daugiau. Jie yra lengvai montuojami su skylėmis ant nugaros ir gerai tinka bet kuriame kambaryje, ypač virtuvėje.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Owl hook

2. Medžiaga: geležis

3. Dydis: 14.5x 10cm

4. Svoris: apie 50g

5. Stilius: vintažinis

6. Procesas: purškiami dažai

7. Forma: pelėda

8. Diegimo būdas: skylė

9. Funkcija: raktai, kepurės, darbo kortelės, rankinės ir kt.

Pakuočių sąrašas:

1* Pelėdos sieninis kablys

Techniniai Duomenys

No. of Hooks 1 pcs
Material iron
Pattern Type NONE
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos