Meniu


Motociklų priedai SUZUKI CNC aliuminio lydinio reguliuojamas šoninis stovas Parkavimo stovas Suzuki Bandit Ltz 400 Sv 650 Bandit 600

€18.45 €36.17

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t138574
Žymos

GAL REIKĖS

Produkto pavadinimas: Motociklo šoninis stovas

Naudojimas: Motociklo šoninis stovas

Dydis: 220 × aštuoniasdešimt × 40 mm

Taikomas modelis: universalus

Straipsnio Nr.: TCJ-001

Kilmės šalis: Kinija

Apie pristatymą: Paprastai mes išsiųsime produktus per 1-4 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo.ir mes palaikome siuntimą laisvai ekonomišku siuntimo būdu, pavyzdžiui: Ali Standard gabenimas ir Kinijos pašto serijos. (paprastai tai trunka 10–39 dienas į daugumą šalių, tačiau gali būti 5–13 dienų daugiau į tokias šalis kaip Brazilija / Meksika / Kanada ir kitos atokios vietovės .prašome suprasti ).taip pat greitas "Epacket" pristatymas . EMS. DHL. UPS. Fedex Express,Ali-premium ect ).

Apie grąžinimą&grąžinimas:Kai gausite siuntinį, jei pastebėsite, kad buvo padaryta žala ar kita problema (arba niekada negavote siuntinio ilgą laiką ),Nedvejodami susisiekite su mumis prieš pradėdami ginčą ar pateikdami blogą komentarą, mes jums atsakysime per 24 valandas, ir pateiksime jums pakartotinį siuntimą arba grąžinimą arba dalinį grąžinimą, atsižvelgiant į situaciją

. Apie : ir nėra įskaičiuoti į bendrą kainą . Ir dėl skirtingos politikos skirtingose šalyse (kai kuriose šalyse pirkėjui gali būti taikomas mokestis). Paprastai mes galime deklaruoti minimalią vertę, leidžiamą . Taigi galite palikti mums pranešimą apie vertę, kurią norite deklaruoti.

Geras atsiliepimas: Jei būsite patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, tiesiog skirkite minutę, kad pateiktumėte mums gerą komentarą ir 5 žvaigždučių įvertinimą. Tai mums labai skaudu ir bus geriausias paskatinimas mums suteikti jums geresnę paslaugą . Ačiū!

Techniniai Duomenys

Item Width 0.91inch
Model Name TCJ-001
Origin Mainland China
Item Length 7.48inch
Item Type Stands
Colour Red14

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos