Meniu


Kūdikio čiulptuko laikiklis Mielas kūdikių čiulptukas Čiulptuko grandinėlė Čiulptuko priedai Dovana dantytam berniukui mergaitei ar naujai mamai

€3.68 €7.36

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t137334
Žymos

Mūsų silikoninis čiulptuko spaustukas yra patvarus ir madingas aksesuaras, kuris yra daug lengvesnis nei tradiciniai spaustukai. Tvirtai pritvirtinkite jį prie kūdikio drabužių, kad būtumėte ramūs ir lengvai pasiekiami. Be to, jį lengva valyti - tiesiog nuplaukite rankomis šiltu muiluotu vandeniu.

Specifikacijos:

Pavadinimas: pacifier clip silicone

Produkto spalva: geltona; rožinė spalva; Violetinė; kava; mėlynas

Produkto dydis: ilgis: (apytiksliai) 29 cm / 11.42 colių

Gaminio svoris: apie 26g

Produkto medžiaga: silikonas

Pakuočių sąrašas:

Žinduko spaustuko silikonas*1vnt

Nata:

Nedėkite į verdantį vandenį ar indaplovę

Negalima ilgai

mirkyti vandenyje Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lankstus ir patogus: Mūsų žinduko spaustuko silikoną lengviau sulenkti ir nesukels diskomforto ar streso jūsų kūdikiui. Jis yra lengvas ir lankstus, daug lengvesnis nei tradiciniai žindukų spaustukai.Jis sveria tik 26g, todėl jūsų kūdikis gali juo mėgautis nejausdamas jokios naštos.

2. Saugi užrakinimo sistema: Mūsų žinduko spaustuko silikonas priima unikalų sagties dizainą, kuris sudaro tvirtą užraktą ir nenukris ar nepažeis jokio audinio. Jis turi tvirtesnį sukibimą nei kiti spaustukai ir gali būti tvirtai pritvirtintas prie kūdikio drabužių.

3. Užtikrintas medžiagų saugumas: Naudodami mūsų žinduko spaustuką, pagamintą iš saugios silikoninės medžiagos, galite būti ramūs, žinodami, kad nėra aštrių ar laisvų dalių, galinčių pakenkti jūsų kūdikio gerovei.

4.Universalus aksesuaras: Šis žinduko spaustuko silikonas taip pat gali būti naudojamas kaip madingas aksesuaras jūsų kūdikiui. Jis turi ryškias spalvas ir mielas gyvūnų formas, kurios gali pritraukti jūsų kūdikio dėmesį ir stimuliuoti jo pojūčius.

5. Lengva valyti: nedėkite į verdantį vandenį ar indaplovę. Tiesiog nuplaukite rankomis šiltu muiluotu vandeniu arba nuvalykite drėgnu skudurėliu. Negalima ilgai mirkyti vandenyje.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Model Number Pacifier Clip Holder
Material silicone
Age Range 25-36m

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos