Meniu


Automobilio siurbimas Kūdikio veidrodėlis Automobilio galinio vaizdo veidrodis Saugos sėdynė Atbulinės eigos kūdikio veidrodis Krepšys Galinio vaizdo stebėjimo veidrodis

€6.15 €16.63

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t13663
Žymos

Automobilio siurbimas Kūdikio veidrodėlis Automobilio galinio vaizdo veidrodėlis Saugos sėdynė Atbulinės eigos kūdikio veidrodis Krepšys Galinio vaizdo stebėjimo veidrodis

Unikalus dizainas: Važiuodami pagal atspindžio principą bet kuriuo metu galite pamatyti kūdikį per galinio vaizdo veidrodėlį, pavojingai nesisukdami. Humanizuotas dizainas, aiški vizija.

Nedūžtanti saugi medžiaga: Kūdikio apsauginis veidrodis pagamintas iš saugiausio ir aukščiausios kokybės dūžiams atsparaus akrilo. Jis buvo išbandytas avarijos metu ir avarijos atveju nešvaistys jūsų automobilio pavojingomis šiukšlėmis, palikdamas jus visiškai ramius.

Graži forma: Animaciniai gyvūno formos automobilių veidrodėliai gali patraukti kūdikio dėmesį, sumažinti kūdikio verksmą kelionės metu, sumažinti kūdikio atsparumą automobilinei kėdutei, leisti motinai susikoncentruoti į vairavimą, nebereikia žiūrėti į kūdikį ir sumažinti vairavimo riziką.

Lengva montuoti: mūsų saugių galinio vaizdo veidrodžių nereikia iš naujo surinkti. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pririšti lengvai pritempiamą dirželį prie vieno iš galvos atramų ir esate pasiruošę eiti į kelią.

Kūdikio galinės sėdynės veidrodis: Šis automobilio sėdynės veidrodėlis gali išlaikyti kūdikio nugaros apšvietimą per šį didelį plataus kampo išgaubtą veidrodį. Galite be vargo patikrinti, ar jūsų kūdikis nenukrito, ar pametė žinduką.

Tipas: A: Juodai baltas zebro galinio vaizdo veidrodis / B: Juodai baltas karvės galinio vaizdo veidrodis

Spalva: Juoda Balta

Medžiaga: ABS + PVC

Dydis: 31 x 22cm

Pakuote sudaro:

1 x Galinio vaizdo veidrodėlis automobilio kūdikio stebėjimo veidrodėlis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos