Meniu


Kelio petnešos Kalnų dviračio kelio pagalvėlės Motociklo važiavimo apsauga Šiluminė kelio atrama su šviesą atspindinčiu užtrauktuku Motociklo kelio pagalvėlės

€27.06

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t13235
Žymos

Ženkleliai:

1. Laikykite šiltai: Užtikrindami idealų komfortą ir apsaugą, šios kelio pagalvėlės, pagamintos iš aksomo ir storinančios medžiagos, žiemą palaiko jūsų kelius šiltus. Apsaugodami nuo vėjo ir šalčio, jie puikiai papildo jūsų žiemos garderobą.

2. Tinka keliui: kelio pagalvėlės suteikia išskirtinį stabilumą su sustiprintu paminkštinimu, kuris praleidžia drėgmę ir yra kvėpuojantis. Šoninio užtrauktuko dizainas užtikrina didesnį saugumą, o šviesą atspindinčios detalės užtikrina matomumą naktinių važiavimų metu.

3. Ilgalaikis naudojimas: Naudojant dilimui atsparias medžiagas ir krištolo aukso aksomą, šios kelio pagalvėlės yra patvarios ir puikiai tinka ilgalaikiam naudojimui. Jie taip pat yra minkšti ir draugiški odai, suteikiantys išskirtinį komfortą ir stabilumą bet kokiai fizinei veiklai.

4. Platus naudojimo spektras: Apsaugokite kelius nuo traumų ir įtampos važiuodami elektriniu motociklu, kalnų dviračiu ar plento dviračiu naudodami šias universalaus dydžio kelio pagalvėles. Jie pagaminti iš patvarios ir kvėpuojančios medžiagos, kuri gali atlaikyti smūgį ir suteikti komfortą.

5. Unikali dovana: Šios kelio pagalvėlės užtikrina stabilų judėjimą ir palaikymą jūsų motinai, tėvui, vyresniajam ar bet kuriam šeimos nariui. Jie pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra patvarios, kvėpuojančios ir lanksčios bei užtikrina puikią sąnarių apsaugą.

Aprašymas:

Su šviesą atspindinčiu užtrauktuku, užtikrinančiu geresnį matomumą ir sukurtu taip, kad tarnautų ilgai, jie užtikrina patikimą apsaugą nuo pažeidimų.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Knee pads

2. Kategorija: Windbreaker

3. Medžiaga: atminties audinys

4. Forma: paprastas tipas

5. Taikomi žmonės: suaugusieji

Pakuočių sąrašas:

1 pora* Kelio pagalvėlės

Pasergėti:

1. Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Techniniai Duomenys

Model Name Knee Brace
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos