Meniu


Vilnos vežimėlis Rankinis rankinis duslintuvas Žieminis kūdikių vežimėlis Šiltos pirštinės su telefono kišeniniu Rankų šildytuvai su antifrizu Šiltos rankų pirštinės

€11.14 €22.28

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t132169
Žymos

Ieškote sprendimo, kaip sušildyti rankas, stumiant kūdikio lopšį į lauką? Mūsų vėjo nepraleidžiančios "Pram" rankų šiltesnės pirštinės yra puikus sprendimas! Šios pirštinės, turinčios sagų užsegimą, kad būtų tvirtai prigludusios ir lengvai valomos, tinka įvairioms reikmėms. Atsisveikinkite su šaltomis, nepatogiomis rankomis ir pasisveikinkite su šiluma ir jaukumu!

Specifikacijos:

Spalva: juoda

Medžiaga: išorinis 1680d oksfordo audinys, vidinis dvipusis flanelinis įdėklas

Svoris: apie 260g

Išskleidžiamas dydis: apie 48 * 55cm / 18.90 * 21.65inch

Pakuotės dydis: apie 24 * 24 * 3cm / 9.45 * 9.45 * 1.18inch

Pakuočių sąrašas:

Vežimėlio šiltos pirštinės*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Telefono laikymo krepšys:Būkite sklandžiai prisijungę ir būkite jaukūs su mūsų "Pram Hand Warmer", pagamintu iš liečiamo TPU skaidraus maišelio.Dėl unikalaus dizaino galite valdyti savo mobilųjį telefoną nenusiimdami pirštinių.

2. Izoliuotos pirštinės: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, mūsų vežimėlio rankų šildytuvas gali pasigirti vėjui ir vandeniui atspariu Oksfordo išoriniu sluoksniu, todėl jis yra patikimas pasirinkimas bet kokiam orui. Minkštas ir pliušinis vilnos pamušalas išlaiko jūsų rankas šiltas ir skrudintas, užtikrindamas komfortą jūsų kūdikio nuotykių lauke metu.

3. Patogus ir universalus: išlikite šilti ir pasiekiami naudodami mūsų "Pram Hand" Warmer.It turi mobiliojo telefono kišenę, kad būtų patogiau, ir yra suprojektuotas su lengvai reguliuojamais mygtukų uždarymais. Galite pritaikyti jį pagal savo poreikius, todėl jį lengva įdiegti ir pašalinti. Atsisveikinkite su sudėtingomis pirštinėmis ir pasisveikinkite su komfortu be rūpesčių.

4. Valymas be pastangų: patirkite be rūpesčių techninę priežiūrą naudodami mūsų "Pram Hand Warmer".Venkite dažnai valyti ir nuimti žiemą, nes galite lengvai nuvalyti švelniais judesiais.Jūsų patogumui šias nuimamas pirštines taip pat galima skalbti mašinoje.

5. Universalus naudojimas: Vilnos vežimėlio rankinės pirštinės puikiai tinka įvairiems buitiniams vežimėliams, prekybos centrams ir vežimėliams. Atsparūs vandeniui ir vėjui, jie suteikia neprilygstamą šilumą ir komfortą vėsiu oru. Tinka daugumai vežimėlių tipų ir dydžių. Pakelkite savo tėvų komforto lygį užsiėmimų lauke metu.

Techniniai Duomenys

Age Range 25-36m
Model Number Stroller Warm Gloves
Origin Mainland China
Material COTTON
Type Armrests

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos