Meniu


JewelryPalace New Arrival IceCream 1.8ct Genuine Sky Blue Topaz 925 Sterling Silver Adjuatable Link apyrankė moteriai Miela dovana

€15.57 €26.85

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t1275
Žymos
jewelrypalace

√ AUKŠTOS KOKYBĖS 925 SVARŲ STERLINGŲ SIDABRINĖ APYRANKĖ MOTERIMS: Sidabrinė natūrali topazo miela ledinė apyrankė pagaminta iš tvirto S925 sterlingų sidabro, tarp papuošalų nešiotojų žinoma dėl stiprumo, ryškumo ir blizgesio. Mūsų "Silver Link" reguliuojama apyrankė moterims yra atspari juodinimui, užtikrinanti, kad ant odos nebūtų suteptų likučių. Rodžio danga suteikia ilgalaikį blizgesį 925 svarų sterlingų sidabro jungties reguliuojamai apyrankei moterims! Visiškai hipoalergiškas, be alergijos, be nikelio, be švino ir be kadmio, kad būtų išvengta dirginimo.

√ TINKA BET KOKIAI PROGAI: Pridėkite stilių prie pagrindinės išvaizdos naudodami šią tvirtą S925 sterlingų sidabro apyrankę moterims. Mūsų mielos ledinės apyrankės yra aukštos kokybės 925 svarų sidabro, stiprumo, blizgesio, gamybos būdas taip pat gali atspindėti sodresnį blizgesį. Dėl unikalaus dizaino sidabrinė apyrankė tampa tvirtesnė ir nelengva deformuotis.Puikiai tinka kasdieniam dėvėjimui, kad atrodytų taip, kad ir kokia būtų proga. Padarykite akinantį papildymą savo papuošalų kolekcijai!

√ MADINGA MIELA LEDŲ 1.8CT NATŪRALI TOPAZO APYRANKĖ JAI: Mūsų miela ledų nuorodos reguliuojama apyrankė moterims yra elegantiško modernaus dizaino, kad susilietų su jūsų padažu. Tai puikiai tinka visoms progoms, tiek oficialioms, tiek atsitiktinėms. Rodžio sodinimo papildymas užtikrina ilgalaikį blizgesį, todėl sidabrinė meilės apyrankė yra madinga ir madinga jūsų moteriai. Nuorodos reguliuojamos apyrankės moterims yra rankų darbo unikalaus dizaino, todėl jos idealiai tinka bet kuriai moteriai ar damai.

√ NUOSTABI DOVANA BET KOKIAI PROGAI: Šios unikalios ir nuoširdžios sidabrinės apyrankės moterims yra gražiai supakuotos ir paruoštos dovanoti. Padaro sentimentalią staigmeną bet kuriai nuostabiai damai.Šis nesenstantis esminis dalykas yra puiki dovanos idėja jūsų žmonai, dukrai, mamai, seseriai, draugei, geriausiam draugui ar sau. Padovanokite kam nors ypatingas prabangias dailias moteriškas apyrankes, kad stilingai siūbuotų nuo dienos iki vakaro.

√ PUIKUS APTARNAVIMAS PO PARDAVIMO: Mes vertiname galimybę jus aptarnauti, o jūsų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis prioritetas. Visos mūsų brangakmenių apyrankės moterims praeina griežtus bandymų ir produktų kūrimo etapus prieš jas siūlant parduoti. Jei dėl kokių nors priežasčių nesate visiškai patenkinti mūsų "Fashion Link" reguliuojamomis apyrankėmis, susisiekite su mumis per 60 dienų ir mes grąžinsime jūsų pinigus, be jokių klausimų.

Techniniai Duomenys

Shape\pattern Other
Gender Women
Origin Mainland China
Occasion Party, Party / Wedding / Engagement / Anniversary / Birthday / Daily
Main Stone Topaz
Certificate no
Model Number AB@a02#863705
Item Type Bracelets
Item Weight 2.9g
Metal Type 925 Sterling Silver
Metal Stamp 925, Sterling, S925
Fine or Fashion Fine
Metals Type silver
Bracelets Type Chain & Link Bracelets
Brand Name JewelryPalace
Side Stone Other Artificial material
Style Cute/Romantic
Gem Color Sky Blue / Red / White
Design Cute Icecream
Gift for Women / Ladies / Female / Mother / Girl / Friend / Girlfriend
Gem Cut Pear Cut
Material Solid 925 Sterling Silver / Gemstone

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos