Meniu


Sulankstomas planšetinis kompiuteris Mobilus telefonas Stalinio telefono stovas Nešiojamas universalus išmaniojo telefono stovo laikiklis stalui, skirtas "iPhone" "Samsungs"

€5.67 €11.35

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t12436
Žymos

Ženkleliai:

1.Neslystantis silikoninis padas: Šis telefono laikiklis, skirtas stalui, turi rezervinę įkrovimo angą, kuri leidžia įkrauti ir žiūrėti tuo pačiu metu. Jame taip pat yra neslystantis silikoninis padas, kuris neleidžia jūsų telefonui subraižyti.

2.Reguliuojamas diapazonas: Šis stalo telefono laikiklis gali prisitaikyti prie skirtingų žiūrėjimo kampo reikalavimų, apsaugoti jūsų akis ir kaklo slankstelius bei sumažinti kaklo ir pečių įtampą. Reguliuojamo kampo diapazonas yra iki 75 laipsnių, o skydelio reguliuojamas diapazonas yra iki 85 laipsnių.

3.Atlaisvinkite rankas: Šis telefono laikiklis stalui gali sumažinti stuburo įtampą, kurią sukelia galva žemyn, nes leidžia reguliuoti telefono kampą ir aukštį pagal savo poreikius. Galite atlaisvinti rankas ir lengvai mėgautis filmų žiūrėjimu, vaizdo skambučiais ar naršymu internete.

4.Lengva nešiotis: Šis telefono laikiklis, skirtas stalui, neužima vietos ant jūsų darbinių paviršių, nes jį galima lengvai sulankstyti, kad būtų galima laikyti, kai jis nenaudojamas. Tai tik tinkamo dydžio, kad galėtumėte saugiai ir patogiai laikyti telefoną, neužblokuodami vaizdo ir netrukdydami atlikti užduočių.

5. Platus naudojimas: Šis telefono laikiklis stalui gali saugiai ir patogiai laikyti bet kurį mobilųjį telefoną, išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar el. skaitytuvą. Nesvarbu, ar norite žiūrėti vaizdo įrašus, skaityti el. knygas, skambinti vaizdo skambučiais ar naršyti internete, šis telefono laikiklis atitiks jūsų poreikius.

6. Pristatome mūsų nešiojamą telefono stovą! Nešiokite jį aplink, nes jis yra plonas ir lengvas. Mėgaukitės žiūrėjimu neįtempdami akių ar kaklo, nes tai apsaugo abu. Dėl plataus įrenginių suderinamumo jis taip pat turi rezervinę įkrovimo angą. Atlaisvinkite rankas su mūsų telefono stovu šiandien!

Specifikacijos:

1. Medžiaga: ABS + silikonas + metalas

2. Dydis: 11 * 7 * 4CM / 4.33 * 2.76 * 1.57 colių

3. Svoris: Bendras svoris 130g±5g

4. Spalvų dėžutė: 11.5 * 7.5 * 4CM / 4.53 * 2.95 * 1.57 colių

Sąrašas:

1 x telefono laikiklis stalui

Techniniai Duomenys

Charger No
Origin Mainland China
Model Number Phone Holder for Desk
Brand Name viugreum
Has Speaker No
Type Desk Holder
Features No Features

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos