Meniu


60ml Žalios žolės purškimas Žolė Skysti vejos dažai Maksimalus stiprumas Žalia žolė Vejos purškalo remontas Žalias vejos purškimas Vejos žolės šūviai

€5.55 €14.61

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t122356
Žymos

60ml Žalios žolės purškimas Žolė Skysti vejos dažai Maksimalus stiprumas Žalia žolė Vejos purškalo remontas Žalios vejos purškimas Vejos žolės šūviai

Ženklelių taškai: 1.Natūralus efektas: Šis žolės dažų purškiklis skirtas atkurti rudas ar geltonas dėmes, kurias sukelia šunų atliekos, ir per kelias minutes sukurti ryškią žalią spalvą. Tai lengva naudoti ir ilgalaikė.

2. Plačiai naudojamas: Nesvarbu, ar turite knotweed, Bermudų žolę, Bahia, daugiametę ryegrass, smulkią eraičiną ar kiliminę žolę, mūsų žolės dažų purškiklis gali atkurti natūralią žalią spalvą ir tinka šilto ir šalto sezono žolėms.

3. Natūralūs ir nekenksmingi: mūsų žalios žolės dažai vejai yra pagaminti iš aplinką apsaugančių ingredientų, kurie yra saugūs jūsų augintiniams ir augalams, todėl galite rasti patikimą ir gyvūnams draugišką sprendimą vejai atgaivinti.

4. Lengva naudoti: Naudodami šiuos sodo žalius purškiamus dažus, per kelias minutes galite atkurti savo vejos grožį.Tiesiog purškite ant pažeistų sausų vietų ir, jei reikia, kartokite, kol jos susimaišys su likusia žolės dalimi.

5.Šviežia ir natūrali žolė: Norėdami, kad jūsų velėna būtų patrauklesnė ir jums būtų maloni nuotaika, naudokite šiuos greitai džiūstančius ir patvarius vejos dažus. Tai žalias purškiklis, kuris padengia rudas dėmes ir pagerina natūralią jūsų žolės spalvą.

Norite per kelias minutes turėti žalią veją? Išbandykite mūsų "Bahia" žalios žolės dažus vejai. Jis turi tiesioginį poveikį ir yra lengvai purškiamas ant bet kokio tipo žolės. Tai nepakenks jūsų vejai ar aplinkai. Tai suteiks jums malonią nuotaiką kiekvieną kartą, kai pažvelgsite į savo gražų kiemą.

Specifikacijos:

Turinys: 60ml

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuočių sąrašas:

1vnt* Žolės dažų purškiklis

Techniniai Duomenys

Sprayer Type Knapsack
feature 1 Garden Supplies
feature 2 Garden accessories
capacity 60ml
feature 5 green grass lawn spray
Brand Name waasoscon
Type Sprayers
Model Number 60ml Green Grass Spray
support Dropshipping and wholesale
Origin Mainland China
Material 60ml Green Grass Spray
feature 3 grass paint
feature 4 tear gas spray
feature 6 spray max
name Green Grass Spray
feature 7 liquid lawn

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos