Meniu


Belaidės motinystės liemenėlės Kvėpuojančios žindymo liemenėlės drabužiai nėščioms moterims Apatiniai drabužiai apsaugo nuo suglebimo po gimdymo Liemenėlė maitinančioms

€8.83 €17.67

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t118020
Žymos

Belaidės motinystės liemenėlės Kvėpuojančios žindymo liemenėlės drabužiai nėščioms moterims Apatiniai drabužiai apsaugo nuo suglebimo po gimdymo liemenėlė

1、Super patogus ir minkštas: Mūsų liemenėlė maitinančioms yra pagaminta iš sviestinio, minkšto ir kvėpuojančio audinio, kad mamai ir kūdikiui būtų kuo patogiau, puikiai ištempta, kad prisitaikytų prie besikeičiančių sąlygų nėštumo ir žindymo metu.

2、Besiūlė lygi liemenėlė: Nėra susiuvimo ir jokio apatinio sluoksnio dizaino, kirpimas yra tvarkingas ir priglunda prie kūno, ši liemenėlė jaučiasi taip, lyg nieko nenešiotumėte, audinys yra toks lygus, kad po drabužiais jis gali jaustis nematomas.

3、Padded Wireless Nursing Bralette: Slaugos braletė su kvėpuojančiais ir lengvai reguliuojamais įklotais, minkšta ir patogi. Dėl belaidžio dizaino juosta yra labai minkšta, ji neapkrauna jūsų šonkaulio.

4、Lengvas ir greitas žindymas: Vienos rankos žindymo užsegimas ir reguliuojami pečių dirželiai reiškia, kad galite žindyti, kai jūsų kūdikis yra alkanas.

5、Naudojimas: Mūsų besiūlės liemenėlės gali būti naudojamos kaip liemenėlės maitinančioms, motinystės liemenėlės, miego liemenėlės, lengvos sportinės liemenėlės ir kasdienės liemenėlės. Komplekte yra prailgintas žindymo užsegimas, kurį galima naudoti kaip nešiojamą krūtų pompos liemenėlę, tinkančią bet kuriai krūties pompai.

Techniniai Duomenys

Age Range Maternity
Support Type Wire Free
Type 1 maternity clothes
Type 2 Clothes for pregnant women
Material Acrylic
Type 3 Breastfeeding Bra
Pattern Type Solid
CN Guangdong
Season Four Seasons
Gender WOMEN
Item Type Long Johns
Origin Mainland China
Closure Type Back Closure

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos