Meniu


Belaidis LED prožektorius Nuotolinio valdymo pultas Spinta Prožektoriai miegamajam Vyno spintelė Šviestuvai Dekoratyviniai

€10.40 €18.24

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t116733
Žymos

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

Pritemdomos šviesos ir laikmačio išankstiniai nustatymai:Yra 10 pritemdomų režimų (nuo 10% iki 100% ryškumo) ir laiko nustatymo funkcijos (30 arba 60 minučių), gali automatiškai išsijungti, kad elektros energijos kiekis neišeitų, galite laisvai paspausti mygtuką "+" arba "-", kad sureguliuotumėte ryškumą pagal savo apšvietimo poreikius.

Reguliuojama šviesos galvutė: 350 ° pasukama lempos galvutė su katės akių lemputės dizainu puikiai tinka įvairioms reikmėms, pradedant meno ekranais, baigiant smiginio lentomis ir vaizdo apšvietimu. Atraskite neribotas galimybes su belaidžiu prožektoriumi ir lengvai pakelkite bet kurią erdvę.

Ilgai veikianti baterija: su 1500 mAh įmontuota ličio polimerų baterija, užtikrina nuolatinį apšvietimą iki 10 valandų, nereikia keisti akumuliatoriaus ir nereikia papildomo laido, lengva ir patogu.

Du lankstūs valdymo būdai: lengva valdyti paspaudus mygtuką, taip pat galite valdyti tai Įmontuota baterija maitinama taškinė lemputė patalpose nuotolinio valdymo pultu, kad būtų galima įjungti / išjungti, reguliuoti ryškumą, keisti spalvas, išlyginti arba išblukti apšvietimo efektai Ir gradiento režimas.

Taikymo scenarijus:Belaidės akcentinės lemputės pritemdomos, gali Magnetinės traukos įrengimas ar varžtai, patogūs ir paprasti, pritaikyti koridoriuose, vitrinose, meno spintose, knygų spintose, paveikslėliuose, virtuvėse, valgomuosiuose, gyvenamuosiuose kambariuose ir kitose vietose; Jei jį reikia pritvirtinti prie sienos ar spintelės viršaus, įsitikinkite, kad tai yra lygi siena ir plokščias spintelės paviršius, kad gaminys nenukristų dėl netolygaus prigludimo.

Baterijos testas: 1500 mA baterija, ilgas apšvietimas, 25 valandų baterijos veikimo laikas

Šviesios spalvos temperatūra: 3000K / šiltas RGB

Spalva: Balta

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

1 x LED prožektorius

1 x Nuotolinio valdymo pultas

1 x USB kabelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto.Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Certification CCC
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos