Meniu


Derinys-spyna-4-skaitmenų-sporto salės-spintelės-užraktas - 4 PCS iš naujo atstatomas kombinuotas užraktas įrankių dėžei Mokyklos darbuotojų spintelė

€9.31 €12.26

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t11561
Žymos

4-DIAL COMBINATION - 4 skaitmenų siūlo 10 000 unikalių derinių, jį 10 kartų sunkiau nulaužti nei 3 skaitmenų, suteikiant 10 kartų daugiau saugumo jūsų spintelei/bagažui/vertybėms. Naudojant užraktą, jums nereikės dėl nieko jaudintis, kai išeisite, ši didžiulė darbo užraktas visada užtikrins jūsų turtą.

NESULAUŽOMA, NEPJAUSTYTA IR ATSPARI VANDENIUI - Visos metalo konstrukcijos! Užrakto korpusas pagamintas iš aliuminio lydinio, o užrakto sija pagaminta iš nerūdijančio plieno, kad būtų užtikrintas puikus atsparumas pjovimui, patvarus ir atsparus korozijai. Kieto metalo kodinis ratas, suteikiantis papildomą atsparumą pjovimui ir pjovimui. Be to, aukščiausios kokybės medžiaga yra atspari vandeniui ir nerūdijanti, todėl labai tinka naudoti lauke.

DAUGKARTINIS NAUDOJIMAS - Jis gali būti plačiai naudojamas patalpose ir lauke. 0,16 colio pakabos skersmens, Jis gali sriegti per visus standartinio dydžio užtrauktukus ir užrakinti skyles rinkoje.Universaliai tinka vartams, sporto spintelei, lagaminui, ginklo dėklui, kuprinei, nešiojamojo kompiuterio krepšiui ir kt.

LENGVA NAUDOTI - Nereikia raktų. Iš naujo nustatyti savo derinį yra paprasta ir tiesiai į priekį. Norėdami nustatyti iš naujo, galite vadovautis instrukcijomis. Skaičiai ant kombinuoto užrakto yra lengvai skaitomi, o ciferblatus lengva pasukti, todėl užrakinti ir atrakinti per kelias sekundes.

Spalva: juoda

Medžiaga: cinko lydinys

Dydis: 54 x 23mm

Pakuote sudaro:

4 * Kombinuota spyna

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos