Meniu


odinis darbalaukio laikymo dėklas "Catchall Organizer" dėklas įėjimo stalui laikyti papuošalų laikrodžių telefono piniginės konteineris

€14.89 €19.60

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t11479
Žymos

odinis darbalaukio laikymo dėklas "Catchall Organizer" dėklas įėjimo stalui laikyti papuošalų laikrodžio telefono piniginės konteineris

Dizainas: Šis darbalaukio laikymo dėklas yra paprasto ir stilingo dizaino su išskirtiniu meistriškumu. Briaunos yra tvarkingai susiuvamos, o metalo gabalai yra tvirtai įkišti į odą, kad būtų patvarūs.

Medžiaga: Šis darbalaukio laikymo dėklas pasižymi išskirtiniu apdirbimu ir yra pagamintas iš aukštos kokybės PU odos su elegantišku susiuvimo dizainu, kad būtų elegantiška išvaizda.

Platus pritaikymas: Šis darbalaukio saugojimo dėklas tinka įvairioms aplinkoms nuo namų iki biuro. Jis gali būti naudojamas raktams ir kitiems smulkiems daiktams laikyti įėjimo take arba papuošalams tvarkyti ant persirengimo stalo. Puikiai tinka naudoti miegamuosiuose, gyvenamuosiuose kambariuose, biuruose ir kitoje aplinkoje.Jis gali būti naudojamas įvairiems daiktams laikyti ir puikiai tinka tiems, kurie nori, kad jų erdvė būtų tvarkinga ir netvarkinga.

dydis: 18.2 x 18.2 x 4.2cm

Medžiaga: PU oda

spalva: A-orange gold / B-Grey

Pakuote sudaro:

1 x Odinis dėklas Darbalaukio saugykla

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos