Meniu


TCMM Naujas FPV drono rėmas QAV250 5 colių FPV rėmo rinkinys 250mm ratų bazė 3mm rankos anglies pluoštas RC drono FPV lenktynių rėmo rinkiniui

€23.15 €44.52

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t11344
Žymos

★Visas 3K anglies pluošto lėktuvo korpusas su tvirtomis 3 mm nuimamomis rankomis。

★100% NAUJA pagaminta TCMMRC, gerai pagaminta ir patvari。

★Tinka išgalvotam skrydžiui。

Specifikacijos:

Prekės ženklas: TCMMRC

Prekės pavadinimas:Naujasis QAV250

Medžiaga: 3K anglies pluošto matinis

Ratų bazė:250 mm

Variklio skylės padėtis: M3x16x16mm M3x19x19mm

Skrydžio valdymo angos padėtis:M3x20x20mm M3x30.5x30.5mm

Kameros kiaurymės padėtis:visi

Erdvės aukštis:35mm

Irklentė:5 colių

Rankos storis: 3mm

Viršutinė lenta:2mm

Stovo grynasis svoris: 138g

Rankos × 4;

Kėbulo aksesuarų paketas × 1;

Kameros laikiklis ×1;

Geležinis sraigtinis paketas (M3*6=16, M3*10=16, sidabrinė veržlė 16)×1; aliuminio kolonėlės paketas (M3*35=8 (ryškiai raudona aliuminio kolonėlė))×1;

Izoliavimo skiltis ×1;

Kempinės pagalvėlė ×1;

Mieli klientai, sveiki atvykę į mano parduotuvę.

Apie kainą

Siuntimo kaina mūsų parduotuvėje nustatoma pagal tikslų pakuotės svorį. Prašome pasirūpinti, kad siuntimo mokestis Kinijos logistikos įmonėje apskaičiuojamas pagal kiekvieną pakuotės svorio gramą. Todėl kuo daugiau produktų užsisakote, tuo daugiau siuntimo mokesčio turite sumokėti, nes padidėja bendras pakuotės svoris. Mes nieko neuždirbame iš siuntimo! Tačiau, jei mūsų parduotuvėje perkate daug skirtingų produktų, galite paprašyti mūsų klientų aptarnavimo tarnybos suteikti tam tikrą nuolaidą ir pakeisti bendrą kainą už jus.

Apie pristatymą

Paprastai, jei turime jūsų užsakytų produktų sandėlyje, mes nedelsdami pasirūpinsime jūsų pristatymu tą dieną (9–5 val. Pekino laiku, pirmadieniais - šeštadieniais). Jei jūsų užsakymo nepakanka sandėlyje, mes stengsimės jį gauti per ateinančias dvi dienas.Jei negalėsime to gauti už jus, nedelsdami susisieksime su jumis, kad susigrąžintume pinigus arba užsisakytume kitų produktų.

Kalbant apie pristatymo būdą, paprastai atvykimas pas jus užtrunka apie dvi savaites. Tačiau kartais tai trunka tik kelias dienas, o kartais užtrunka ilgiau nei 2 mėnesius, ji nėra stabili. Jei norite saugiai ir greitai gauti užsakymą, pasirinkite EPACKET arba Taksofonai.lt STANDARD SHIPPING. EXPRESS (E-EMS ir kt.) siuntimo būdas yra geresnis, nors ir brangesnis. ATMINKITE, kad daugumos EKONOMINIŲ siuntimo būdų NEGALIMA sekti, kol paketas atvyks pas jus.

Mūsų perspektyvus prekių gavimo laikas yra 60dienų po pakuotės išsiuntimo. Taip yra todėl, kad jei logistika pamestų paketą, mes galėtume kreiptis dėl kompensacijos iš jų tik po 60 dienų, kitaip laivybos kompanija su tuo nesusitvarkys.Todėl, jei negalėjote gauti paketo per 60 dienų, nepamirškite pradėti ginčo per 15 dienų Pirkėjų apsaugos laikotarpis, kad gautumėte iš mūsų grąžinamąją išmoką. Visus logistikos ginčus per 60dienų mes atsisakysime pirmiausia.

Apie garantinį aptarnavimą

Jei gavę užsakymą turite klausimų (sugadintų ar negalite naudoti), pirmiausia susisiekite su MUMIS!! Produktų kokybės problema visada egzistuoja ir mes labai džiaugiamės galėdami padėti jums išspręsti šią problemą! Dėl daugumos produktų, kurie yra su trūkumais, pasiūlysime klientams pradėti ginčą ir susigrąžinti pinigus iš "Taksofonai.lt" platformos. Tiesą sakant, gana sunku atlikti garantinį aptarnavimą versle įvairiose šalyse, dauguma klientų nenori išsiųsti nekokybiškų daiktų atgal pardavėjams, todėl tai užima papildomų pinigų ir laiko.Taigi, laikyti nekokybiškas prekes ir susigrąžinti pinigus iš platformos šiuo metu yra geriausias būdas tiek pardavėjams, tiek klientams.

Galiausiai, sveiki atvykę į mano parduotuvę ir pateikite mums gerą atsiliepimą, jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis. Labai ačiū.

Techniniai Duomenys

Size 250mm
Four-wheel Drive Attributes Assemblage
RC Parts & Accs Principal Axis
Remote Control Peripherals/Devices Servos
Origin Mainland China
Technical parameters Value 2
For Vehicle Type Helicopters
Quantity 1 pcs
Tool Supplies Assembled class
Model Number QAV250
Wheelbase Bottom Plate
Material Carbon Fiber
Brand Name TCMMRC
Recommend Age 12+y
Upgrade Parts/Accessories Frame
Use Vehicles & Remote Control Toys

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos