Meniu


Šiaurietiškas šviesus prabangus kavos staliukas šoninis staliukas ovalus medžio masyvo prabangus butas svetainės baldų apdaila paprastas mobilus

€131.99 €280.84

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t11207
Žymos

Sekite parduotuvę, kad gautumėte nuolatinę papildomą 2% nuolaidą visiems produktams, ir retkarčiais siųskite didelius kuponus!

Produkto aprašymas

Šis lengvas prabangus minimalistinis kavos staliukas yra aukštos kokybės baldų gaminys, kruopščiai suprojektuotas ir pagamintas šiaurietiško stiliaus svetainės dekoravimo dizainerių komandos, naudojant aukštos kokybės medžiagas ir meistriškumą, paprastą ir atmosferišką išvaizdą bei stilių, tinkamas naudoti įvairiomis progomis, pavyzdžiui, prabangiuose apartamentuose, svetainės dekoracijose ir miegamuosiuose šalia naktinio staliuko.

Produkto savybės

Paprasta ir lengva prabangi išvaizda, naudojant aukštos kokybės medžiagas ir gamybos procesą, elegantiškas temperamentas.

Lengva judėti, lengva perkelti ir išdėstyti įvairiomis progomis ir kampuose. Patogus ir praktiškas.

Daugiafunkcinis naudojimas, ne tik gali būti naudojamas kaip kavos staliukas, šoninis staliukas, kavos staliukas ir kitomis gyvenimo progomis, bet ir gali būti naudojamas kaip naktinis staliukas su saugojimo vieta.

Didelį stalviršio plotą galima pastatyti su keliais patogiais ir praktiškais priedais, kurie padeda visai gyvenamajai erdvei sukurti tobulą atmosferą.

Scenos

naudojimas Šis lengvas prabangus minimalistinio stiliaus kavos staliukas gali būti naudojamas įvairiomis progomis ir kampuose, pavyzdžiui, prabangiuose apartamentuose, svetainės dekoracijose, miegamuosiuose prie naktinio staliuko ir daugelyje kitų scenarijų, tuo pačiu metu jis gali būti derinamas su skirtingais baldais ir mažomis dekoracijomis, kad geriau atspindėtų patogų namų gyvenimo skonį.

Techniniai Duomenys

Specific Use Coffee Table
With Storage Yes
Origin Mainland China
Installation Method Assembly
Brand Name Acellen smt
Place Of Origin China
Size 17"D x 11"W x 23.6"H
Style Minimalist Modern
Shape Oval
Type Living Room Furniture
Folded No
Wood Style solid wood
With Rollers No
Material Wooden
Appearance Modern Morocco
Is Retracted No
General Use Home Furniture

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos