Meniu


Dviračio viršutinis vamzdžio krepšys MTB Dviračio vairo krepšys Dviračio priekinių sijų laikymo maišelis Vandeniui atsparus dviračių remonto įrankis Pannier priedas

€14.65 €24.42

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t11118
Žymos

Ženkleliai:

1. Didelė saugykla: Šis viršutinis vamzdžio krepšys, skirtas dviračiui, yra 23 * 11 * 8 cm dydžio, suteikia pakankamai vietos daiktams laikyti, kad galėtumėte laikyti visus dviračių priedus ir būtiniausius daiktus, todėl galite be vargo patenkinti savo kasdienius poreikius.

2. Puikus stabilumas: Su 3 reguliuojamais dirželiais, mūsų viršutinis vamzdžių krepšys dviračiui tinka daugumai dviračių viršutinių vamzdžių. Mėgaukitės važiavimu be rūpesčių ir laikykite savo būtiniausius daiktus arti pasiekiamoje vietoje. Atsisveikinkite su blaškymusi ar sustodami pasiekti savo daiktus.

3. Puikus patvarumas: Pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordo audinio, šis viršutinis vamzdžio krepšys yra atsparus plyšimui, nusidėvėjimui ir vandens pažeidimams. Tvirtas ir patvarus, jis apsaugo jūsų daiktus ir išdžiovina net ir ekstremaliomis oro sąlygomis.

4. Apsauginis dizainas: Šis viršutinis vamzdžio krepšys, skirtas dviračiui, turi šviesą atspindinčios juostelės dizainą, kuris gali išlaikyti jūsų dviratį pastebėtą ir išvengti nelaimingų atsitikimų važiuojant tamsoje.

5.Must-Have Companion: Lengvai pasiekite savo būtiniausius daiktus važiuodami dviračiu su šiuo viršutiniu vamzdžių krepšiu dviračiams. Didelė jo anga leidžia lengvai pasiimti ir laikyti telefoną, užkandžius, piniginę ir raktus. Suderinamas su dauguma dviračių, šis lengvai pritvirtinamas krepšys yra būtinas bet kuriam dviratininkui, norinčiam be rūpesčių patirti kelyje.

Šis "Bike Top Tube" krepšys yra būtinas bet kuriam dviračių entuziastui. Turėdamas pakankamai vietos jūsų būtiniausiems daiktams laikyti, jis tinka daugumai dviračių vamzdžių ir gali pasigirti dideliu patvarumu. Jo šviesą atspindintis dizainas užtikrina saugumą važiuojant naktį.

Produkto pavadinimas: Dviračių krepšio priekinių šviesų maišas

Produkto dydis: (apytiksliai) 23 * 11 * 8 cm / 9.06 * 4.33 * 3.15 colių

Produkto grynasis svoris: 206g

Medžiaga: Oksfordo audinys

Pakuočių sąrašas:

1* Viršutinis vamzdžio krepšys dviračiui

Techniniai Duomenys

Function Rainproof
Model Number Bike Handlebar Bag
Type Backpack
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos