Meniu


Gitarų rinkiniai Sukurkite savo medinius vaikus Ukulele žaislas Ukuleles gitaros konstravimo rinkinys Klasikinis instrumentas ir Ukulele muzikinis žaislas

€8.46 €23.50

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t106216
Žymos

Norite sukurti savo ukulelę? Mūsų rinkinyje yra viskas, ko jums reikia norint lengvai surinkti gražią medinę ukulelę, turinčią vidutinį sandarumą. Mėgaukitės muzikos žavesiu bet kada ir bet kur, įdėdami ją į savo namus ar biurą.

Specifikacijos:

Pavadinimas: DIY Ukulele Kit

Produkto medžiaga: mediena

Gaminio svoris: 200 gramų

Produkto dydis: apie 29x9x4cm / 11.42x3.54x1.57 colių

Pakuočių sąrašas:

1 x Pasidaryk pats Ukulele Komplektas

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Laimingas pasidaryk pats: Su atsuktuvu ir rinktuvu, šis "pasidaryk pats" ukulele rinkinys leidžia jums būti savo kokybiškos medinės ukulelės gamintoju.Patirkite linksmybes ir pasiekimo jausmą, kai patys ją surenkate ir kuriate savo muziką.

2. Ilgaamžis: medinis korpusas pasižymi egzotiška išvaizda ir patogiu pojūčiu, o lengvai surenkamos detalės leidžia atlikti paprastą formavimo procesą. Pagyvinkite savo unikalų instrumentą pasirinkdami smagias spalvas, kurios suteikia jam išskirtinę ir unikalią išvaizdą.

3. Pakeiskite savo muziką: pasiekite tonų įvairovę naudodami mūsų "pasidaryk pats" "Ukulele" rinkinį.Sukurkite skirtingus tonus, pritaikydami stygų strummingumo jėgą ir ilgį pagal fortepijono ilgį. Vibracijos sukuria patrauklią muziką su vidutiniu sandarumu, kad garsas būtų užburiantis.

4. Nešiojamas ir smagus: šis "pasidaryk pats" ukulelės rinkinys leidžia konstruoti savo instrumentą ir mėgautis muzikos žavesiu bet kada ir bet kur. Tinkamo dydžio 29x9x4CM, jis puikiai tinka suaugusiems ir vaikams bei lengvai nešiojamas. Leiskite savo melodijas lauke.

5.Meninis patrauklumas: Pasimėgaukite menais ir amatais bei muzika vienu metu su šiuo "pasidaryk pats" ukulelės rinkiniu. Sukurkite išskirtinį muzikos instrumentą su būtiniausiais daiktais ir suteikite meninį atspalvį savo namams ar verslui. Pademonstruokite savo unikalų meistriškumą kaip gražų ornamentą, tyrinėdami savo muzikinę kūrybą.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Body Material MAPLE
Suitable For Home-schooling
Back / Side Material MAPLE
Fingerboard Material MAPLE

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos