Meniu


Guitar Bow Horsetail gitaros lankas su įmontuotu gitaros pasirinkimu Dvigubos paskirties nupešti styginiai įrankiai nešiojami ir lengvai naudojami

€19.29 €71.47

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t451924
Žymos

Guitar Bow Horsetail gitaros lankas su įmontuotu gitaros pasirinkimu Dvigubos paskirties nupešti styginiai įrankiai nešiojami ir lengvai naudojami

Ženklelių taškai: 1. Puikus patvarumas: Pagamintas iš horsetail medžiagos, Pickaso gitaros lankas užtikrina gerą tvirtumą ir lygumą po šukavimo rankomis. Jo atsparumas užtikrina tvirtumą ir ilgą naudojimą, nerizikuojant sulūžti. Be to, jis sukuria sodrų ir subtilų toną puikiam pasirodymui.

2. Patogus ir patvarus: "Pickaso" gitaros lankas turi lygią ABS rankeną, kuri patogiai telpa rankoje, ir aliuminio lydinio korpusą, kuris yra tvirtas ir atsparus nusidėvėjimui.

3. Patobulintas garso valdymas: "Pickaso" gitaros lankas, turintis dvipusį dizainą ir įmontuotą gitaros pasirinkimą, suteikia galimybę traukti ir perjungti viršutines, apatines, traukiamas ir pasirinktas stygas, siūlant neprilygstamą garso valdymą.

4.Pridėtas patogumas: lengvai perkelkite savo muziką bet kur naudodami Pickaso gitaros lanką. Tiesiog įsidėkite jį į gitaros krepšį ar kuprinę, kad būtų lengviau nešiotis ir patogiau išeiti į lauką ir groti ar koncertuoti.

5.Geriausia dovana gitaros mėgėjams: pradėkite naują grojimo režimą ir padarykite savo gitaros sesijas gyvesnes naudodami "Pickaso Guitar Bow".Sužavėkite savo šeimą ir draugus kurdami smuiką primenančius garsus ir efektus, suteikdami novatorišką garso patirtį.

Mūsų elektrinės gitaros kirtikliai yra pagaminti iš aukštos kokybės asiūklio medžiagos ir turi aliuminio lydinio lanko korpusą. Šie kirtikliai puikiai tinka viršutinei ir apatinei stygoms traukti, jie yra kompaktiški ir nešiojami, todėl puikiai tinka užstrigti su šeima ir draugais.

Pavadinimas: Pickaso Guitar Bow

Medžiaga: rankena (ABS), lanko korpusas (aliuminio lydinys), lanko plaukai (arklių plaukai)

Produkto dydis: (apytiksliai)21.5 * 4 * 1.5cm/8.46 * 1.57 * 0.59 colių

paketų sąrašas:

1 gitaros lankas + 1 juodas pakavimo krepšys + 1 naudojimo instrukcija + 1 kanifolija

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų elemento spalva ir paveikslėlyje rodoma spalva gali turėti niuansų.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti tolerancija.

Techniniai Duomenys

Model Number Guitar Accessories
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos